Mount & Blade II: Bannerlord Yayınlandı! İşte Fiyatı ve Boyutu

mount-and-blade-II-bannerlord-çıkış-tarihi-erken-erişim-ana-karakter

Uzun yıllardır beklediğimiz Mount & Blade II: Bannerlord sonunda yayınlandı. Yeni oyuna ait merak edilen detaylar yazımızda!


İlginizi Çekebilir: Bannerlord Multiplayer İncelemesi (Close Beta)


Mount & Blade II: Bannerlord Satışa Sunuldu!

Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuru ile birlikte Bannerlord için erken erişim sürümü duyurusu yapılmıştı. Yapılan duyuru sırasında erken erişim sürümü için tarih 31 Mart 2020 olarak belirlenmişti.

Daha sonrasında planlarında değişiklikler yapan TaleWorlds, oyunun çıkış tarihini 30 Mart 2020 olarak güncellendi. 30 Mart itibarıyla 13:00 (TSİ) ile de yeni oyun satışa sunuldu.

Oyunun fiyatı daha öncesinde de aktardığımız gibi 150,00 TL olarak belirlenmişti. Buna karşın çıkışa özel olarak 134,99 TL fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu da belirtelim. Buna ek olarak ilerleyen dönemlerde serinin önceki oyununa (Warband) sahip olanlar için ek bir indirim söz konusu olabilir.

Eğer en baştan kısa bir şekilde aktarmamız gerekirse Mount & Blade II: Bannerlord fiyatı 150,00 TL ancak indirimli olarak 134,99 TL fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz.

Oyunun ilk sürümü için indirme boyutu ise 31.1 GB olarak dikkatleri çekiyor. Bu boyutun ilerleyen dönemlerde sunulabilecek güncellemelere bağlı olarak değişkenlik gösterebileceğini belirtelim.


İlginizi Çekebilir: Bannerlord Sistem Gereksinimleri


Peki siz Bannerlord’u satın aldınız mı? Görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version