Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri (PC)

Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri ile Karşınızdayız!

Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri Neler? – Mount & Blade’in yeni oyunu olan Bannerlord, yıllardır oynadığımız seriye yepyeni bir boyut getiriyor. Eğer oyundaki kısıtlamalara takılmadan keyifli bir deneyim sürmek istiyorsanız, Bannerlord Hileleri size göre olabilir!


İlginizi Çekebilir: Bannerlord Multiplayer İncelemesi


Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri Listesi!

Bu yazıda sizlere Mount & Blade II: Bannerlord oynarken hileleri nasıl aktif hale getirebileceğinizi, hangi hileleri kullanabileceğinizi ve merak ettiğiniz diğer detayları aktaracağız. İşte sizler için hazırladığımız Bannerlord Hile Rehberi!Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri

Bannerlord Hileleri listesi

Bannerlord Hileleri Nasıl Aktifleştirilir?

Belgeler -> Mount and Blade II Bannerlord -> Configs -> engine_config.txt

Öncelikle yukarıdaki yolu izleyip ‘Belgeler’ klasörüne girmeli, ardından bu klasörün altında yer alan ‘Mount and Blade II Bannerlord’ klasörüne tıklamalısınız. Onun ardından ‘Configs’ klasörüne giriş yapın ve ‘engine_config’ olarak isimlendirilen metin dosyasını açın.

engine_config.txt -> cheat_mode = 0 -> cheat_mode = 1

Bu dosyaya giriş yaptıktan sonra ‘cheat_mode = 0’ yazılı bir satır göreceksiniz. Buradaki ‘0’ değerini ‘1’ ile değiştirdikten sonra ilk adımı atmış oluyorsunuz.

Bannerlord hileleri Nasıl Açılır?

CTRL ve ~ tuşlarına basarak gelen ekrana ‘cheatmenu’ no yazın. Eğer oyun içi hileleri kapatmak isterseniz, bu sefer ‘nocheatmenu’ no yazmanız gerekiyor.

Hileleri açtığınız andan itibaren steam gibi platformlarda başarıların kapanacağını göz önüne alın.

Bu hilelerin bazıları, belirli ekranlarda geçerli olabilir. Bu nedenle uyguladığınız hileleri hangi alanda uyguladığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederiz.


İlginizi Çekebilir: Bannerlord İndirme Boyutu Belli Oldu!


Peki sizin uyguladığınız daha farklı hile yöntemleri var mı? Bunları hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version