Mount & Blade II: Bannerlord Fiyatına Zam Gelecek!

Zamlanmadan alın!

Taleworlds tarafından yapılan açıklama ile Mount & Blade II: Bannerlord fiyatına zam yapılacak. Şimdilik bir rakam belirtilmemiş olsa da, etkilenmemek için bir haftalık süreniz var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Zamlandı! Güncel Fiyatlar Ne Oldu?


Bildiğiniz gibi son dönemde Steam oyunları peş peşe zamlanıyor. Elbette bu durum karşısında, çoğu zaman etkisi olmasa da sezonluk veya sürpriz bir şekilde yapılan indirim dönemlerini beklemek durumunda kalıyoruz. Benzer bir zam da Mount & Blade II: Bannerlord için uygulanacak. Ancak şanslıyız ki geliştirici bize önceden haber veriyor ve alabilmek için zaman tanıyor.

Mount & Blade II Bannerlord, Erken Erişimden Çıktı!

Mount & Blade II: Bannerlord Fiyatına Zam Kapıda!

Söylenene göre, yakın bir zamanda döviz kurlarına dayalı bir fiyat güncellemesi yapılacak. Dünya genelinde yaşanan kur dalgalanması nedeniyle oyunun çıktığı bütün platformları kapsayacak şekilde yapılacak olan fiyat güncellemesi için 19 Eylül 2023 Salı günü işaret edilmiş. Taleworlds ekibi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Selamlar Calradia’nın savaşçıları!

Bazı oyuncularımızı etkileyebilecek önemli bir değişiklikten bahsetmek istiyoruz. Ne yazık ki kur dalgalanmaları nedeniyle oyunlarımızın tüm platformlardaki (PC, Xbox, Playstation) bölgesel fiyatlarını artırmak gibi zor bir karar vermek zorunda kaldık.

Fiyat değişikliklerini 19.09.2023 tarihinden itibaren uygulanacak. Değişiklik, aşağıda listelenen ülkelerdeki oyunlarımızın bölgesel fiyatlarını etkileyecek.

Arjantin

Brezilya

Şili

Kolombiya

Kosta Rika

Hindistan

Endonezya

İsrail

Japonya

Kazakistan

Malezya

Meksika

Yeni Zelanda

Norveç

Filipinler

Polonya

Rusya

Singapur

Güney Afrika

Güney Kore

Türkiye

Uruguay

Vietnam

Bu değişiklik sırasında gösterdiğiniz anlayış için minnettarız ve devam eden desteğiniz, oyunlarımıza olan tutkunuz ve inanılmaz topluluğumuzun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz.”

Mount & Blade II: Bannerlord, Epic Games ve Steam mağazalarında 349.99 TL iken PlayStation mağazasında 499 TL ve Xbox mağazasında da 347.75 TL. Bununla birlikte, oyunun Game Pass kütüphanesinde olduğunu da belirtelim.

Exit mobile version