Mount & Blade II: Bannerlord Epic Games için Yayınlandı! Fırsatı Kaçırmayın

Yerli oyunumuz şimdi farklı bir platformda.

Pek çok oyuncunun uzun bir süre beklediği ve geçtiğimiz aylarda kavuştuğu Mount & Blade II: Bannerlord Epic Games Store için yayınlandı. Çok uygun bir fiyat etiketi ile sahip olabileceğiniz oyuna dair merak edilen detaylar yazımızda!


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 2 İnceleme


Mount & Blade II: Bannerlord Epic Games için Yayınlandı!

Henüz erken erişim aşamasında bulunan Bannerlord, Epic Games Store üzerinde yayınlandı. Epic Games’e özel olarak yüzde 20 oranında indirim ile satışa sunulan oyunun fiyatı 150 TL yerine 120 TL olarak belirlenmiş durumda. Eğer geçtiğimiz günlerde dağıtılan indirim kodları elinizde bulunuyorsa, bu kodları kullanarak 60 TL karşılığında bu oyuna sahip olabilirsiniz. Açıkçası her ne kadar erken erişimde olsa dahi, bu fiyatın oldukça cazip bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Mount & Blade II: Bannerlord Hileleri

TaleWorlds tarafından Armağan Yavuz öncülüğünde geliştirilen oyun, orta çağda geçen aksiyon, macera, rol yapma oyunu olarak biliniyor. Oyunda kendi hikayemizi en baştan, seçimlerimiz doğrultusunda şekillendiriyoruz ve istediğimiz şeyleri gerçekleştirebiliyoruz. Kral, haydut, paralı asker ya da bir bar işletmecisi..

Oyunla ilgili daha fazla detayı, bilgiyi ve incelemeyi okumak isterseniz sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.


Oyunu Epic Games üzerinden edinebilmek için buraya tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Peki siz Bannerlord hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu oynadıysanız deneyimlerinizi ve görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version