Mortal Kombat Legends: Snow Blind Ortaya Çıktı

Bu defa Kenshi sahnede olacakmış...

Mortal Kombat Legends Snow Blind Ortaya Çıktı

Bir listelemeye göre, Mortal Kombat Legends: Snow Blind adıyla yeni bir animasyon filmi geliştirilme aşamasında. Muhtemelen EVO 2022 sırasında duyurulacak olan film ile ilgili ilk detaylar da haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 2 Filmi Resmen Duyuruldu


Oyun dünyasında önemli bir yer edinen Mortal Kombat serisi için geçmişte birden fazla film uyarlaması görmüştük. 1995 ve 1997 yıllarındaki iki filmin ardından, geçtiğimiz yıl içerisinde tamamıyla yeni bir film daha vizyona girmişti.

Ancak bildiğiniz gibi, beyaz perde uyarlamalarının yanı sıra, ünlü dövüş oyunu animasyon serisi ile de yoluna devam ediyor. Güney Kore menşeli stüdyo Mir ile yapılan işbirliği ile Warner Bros. Animation tarafından üretilen ve Scorpion karakterinin başrolde olduğu Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020 ve Liu Kang’in sahneye çıktığı devam niteliğindeki Battle of the Realms ise 2021 yılında yayınlanmıştı.

Mortal Kombat Legends: Snow Blind Geliyor

Görünüşe göre Warner Bros. Animation, Ed Boon’un Yaratıcı Danışman pozisyonunda bulunduğu seriyi üçüncü bir animasyon film ile devam ettirecek. En azından Amazon Almanya listelemesi buna işaret ediyor.

tabmok99 isimli Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen bir detaya göre, Amazon Almanya listelemesinde Mortal Kombat Legends: Snow Blind’a yer vermiş. Kapağında Sub-Zero ve Kenshi karakterlerinin olduğu üçüncü filmin 27 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacağı belirtilmiş.

Hikaye ile ilgili olarak verilen detaylarda ise, kör kılıç ustası Kenshi’ye odaklanılacağı söylenmiş. Sub-Zero ise daha yaşlı ve akıl hocası gibi bir rolde bulunacakmış. Zaten geçtiğimiz yıl içerisinde ortaya çıkan bir iddia da buna işaret etmişti.

Öte yandan, yeni filmin bu zamanda listelemeye dahil edilmiş olması da 5 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak olan EVO 2022 sırasında duyurulabileceğini düşündürtmüyor değil. 27 Ekim 2022 tarihinde kutulu olarak çıkışının ardından, çok kısa bir süre içerisinde dijital olarak da izleyiciler ile buluşması bekleniyor.

Exit mobile version