Mortal Kombat Legends: Snow Blind Fragmanı Yayınlandı

Bu defa Kenshi karakteri sahneye çıkıyor!

Mortal Kombat Legends Snow Blind Fragmanı Yayınlandı

İlk Mortal Kombat Legends: Snow Blind fragmanı yayınlandı. Warner Bros. Animation tarafından fragmanı yayınlanan animasyon filmi, Scorpion’s Revenge ve Battle of the Realms için devam niteliği taşıyacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 2 Filmi Resmen Duyuruldu


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta içerisinde, tabmok99 isimli Twitter kullanıcısı tarafından Mortal Kombat Legends: Snow Blind animasyon filminin Amazon Almanya listelemesine dahil edildiği fark edilmişti. Kapağında Sub-Zero ve Kenshi karakterlerinin olduğu üçüncü filmin, 27 Ekim 2022 tarihinde yayınlanacağına da işaret ediliyordu.

Mortal Kombat Legends: Snow Blind, İlk Fragmanıyla Resmiyet Kazandı

Beklenen resmi duyuru da en nihayetinde ilk fragman ile geldi. Hikaye, Manny Jacinto (Top Gun: Maverick) tarafından seslendirilen Kenshi Takahashi karakterinin etrafında dönecek. Köyü Kano ve ordusunun saldırısına uğrayan ve Soulnado tarafından görme yetisini kaybeden Kenshi, Sub-Zero’dan kendisini eğitmesi ve gelecekte girişeceği savaşları için hazırlıklı hale getirmesi için yardım isteyecek.

Fragman sırasında Shang Tsung, Tremor, Erron Black, Kabal ve Ferra & Torr gibi tanıdık karakterleri de görme fırsatımız oluyor. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, animasyon filminin hem dijital hem de kutlu olarak bu yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor.

2002 yılında çıkmış olan Mortal Kombat: Deadly Alliance ile kadroya dahil olan Kenshi Takahashi, Sub-Zero ve Johnny Cage ile arasının iyi olmasının yanı sıra, genel olarak Ermac’ı Shao Kahn’ın kontrolünden kurtararak, Special Forces’a katılıp Jax ve Sonya Blade’in yanında yer alarak ve Mavado ve Red Dragon topluluğunu dağıtmaya çalışarak, seri genelinde devamlı olarak karşımıza çıkmıştı.

Kendisi son olarak 2015 yılında çıkmış olan Mortal Kombat Mobile ve Mortal Kombat X oyunlarında Scorpion tarafından eğitilmiş olan oğlu Takeda Takahashi ile kendisine yer bulmuştu.

Bizler büyük bir hevesle Mortal Kombat 12 duyurusunu bekler iken EVO 2022 turnuvasını pas geçmiş olan geliştirici stüdyo, bir ihtimal GamesCom 2022 veya The Game Awards 2022 sırasında bizlere bir sürpriz yapabilir. Bunun için elbette Ed Boon tarafından yapılacak olan imalı paylaşımları takip etmekte fayda var.

Exit mobile version