Mortal Kombat 30. Yıldönümü Paketi Sızdırıldı

Bakalım yıldönümüne kadar ne gibi sürprizler bizi bekliyor?

Amazon tarafından Mortal Kombat 30. yıldönümü paketi sızdırıldı. Ancak hemen heyecanlanmayın. Çünkü, her ne kadar yıldönümüne kadar karşılaşacağımız tek duyuru bu olmayacak olsa da, bahsi geçen paket bir hayal kırıklığı olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat Legends: Snow Blind Fragmanı Yayınlandı


Bu yıl, Mortal Kombat serisi otuzuncu yaşına basacak. Midway Games tarafından geliştirilmiş olan ilk oyun, 8 Ekim 1992 tarihinde satışa sunulmuştu. Her ne kadar Ed Boon ve John Tobias Jean-Claude Van Damme’ın başrolde olduğu bir oyun yapma fikri ile yola çıkmış olsalar da, daha sonra bu bilim ve fantezi temalı bir dövüş oyununa dönüştürülmüştü. Ne var ki geliştiriciler Johhny Cage ile Belçikalı aktöre selam göndermeye devam ediyorlar.

Zaman içerisinde ana ve yan oyunlara ek olarak, gerçek oyuncuların rol aldığı filmler, animeler, çizgi-romanlar ve romanlar dahil birçok farklı platformda boy göstermiş olan seri, halihazırda Ed Boon yönetmenliğinde NetherRealm Studios tarafından geliştiriliyor.

Mortal Kombat 30. Yıldönümü Paketi Ortaya Çıktı

Önümüzde otuzuncu yıla kadar pek fazla bir süre kalmadı ve neler ile karşılaşacağımızı merak ediyoruz. Elbette bir Mortal Kombat 12 ve serinin eski oyunlarının yer aldığı özel bir paket duyurusunu beklentilerimizin arasında yer alıyor olsa da, henüz bunun bir işareti dahi verilmiş değil. Ancak Warner Bros. Interactive Entertainment ile NetherRealm Studios bir paket hazırlığında ve Amazon tarafından kaza eseri sızdırıldı.

mk30paketi

Ne var ki hemen heyecanlanmamanızı öneriyoruz. Çünkü bahsi geçen ve PlayStation 5 versiyonu sızdırılan ve 26 Eylül 2022 tarihinde çıkacağı söylenen bu paket, Mortal Kombat 11: Ultimate ile geçtiğimiz sene vizyona girmiş olan yeni Mortal Kombat filminin 4K Ultra HD versiyonunu içeriyor. Her ikisi de özel metal bir kutu ile müşterilere ulaştırılacak. Şimdiden ön-sipariş ile satın alabilmek ise mümkün.

Bunun elbette otuzuncu yıla özel olarak tek ürün olmadığı bariz bir şekilde ortada ve halihazırda ne son oyunu oynamış ne de filmi izlemiş olanlar için iyi bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım 8 Ekim 2022 tarihine kadar ne gibi duyurular ile karşılaşacağız? Gelişmeleri takipte olacağız.

 

Exit mobile version