Mortal Kombat 2 Kadrosu Yavaş Yavaş Tamamlanıyor

Bir de vizyon tarihini öğrenebilsek...

Mortal Kombat 2 kadrosu için yavaş yavaş netleşmeye devam ediyor. Deadline sitesinin haberine göre, Shao Kahn ve Quan Chi ve daha birçok karakter için anlaşmalar sağlanmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1 Çevrimiçi Stres Testi Bu Ay Başlayacak


Beyaz perdeye gelecek olan Mortal Kombat 2 için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Çekimlerine bu ay Avustralya dolaylarına başlanacak film için şimdilik bir vizyon tarihi belirlenmiş değil. Halihazırda da göreceğimiz karakterleri canlandıracak olan oyuncular ile anlaşılıyor.

quanchi

Mortal Kombat 2 Kadrosu İçin Anlaşmalar Devam Ediyor

Hatırlayacağınız üzere, bir önceki haberimizde Jade karakteri için Tati Gabrielle (Jo Braddock, Uncharted) ile anlaşmaya varılmak üzere olduğunu aktarmıştık. Deadline sitesinin raporuna göre, diğer bazı karakterler için de anlaşmalar sağlanmış gibi görünüyor.

Buna göre Martyn Ford (F9) Shao Kahn, Damon Herriman (Justified ve Once Upon a Time in Hollywood) Quan Chi, Ana Thu Nguyen Queen Sindel ve Sindel’ın eşi ve Kitana’nın da babası rolündeki King Jerrod ise Desmond Chiam (The Falcon and the Winter Soldier) tarafından canlandırılacak. Şu durumda, güncel kadro şu şekilde sıralanıyor;

Bir önceki filmin yönetmeni olan Simon McQuoid ikinci filmi de yönetecek iken, senarist koltuğunda Fantastik Dörtlü ve Death Note filmleri ile tanıdığımız Jeremy Slater oturacak. New Line imzası taşıyacak Mortal Kombat 2 yapımcısı ise yine Todd Garner olacak.

Exit mobile version