Mortal Kombat 2 Filminde Jade’i de Görebileceğiz Gibi

Hazine avcılığından ölümcül dövüşe...

Ortaya atılan bir iddiaya bakılırsa, Mortal Kombat 2 filminde Jade‘i görebilmemiz mümkün olacak. Şimdilik resmi bir duyuru yapılmış değil, ama Uncharted filminden bir transfer söz konusu olacak gibi.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 1 Kombat Pack İçeriği Ortaya Çıktı


Yıllar sonra gelen yeni Mortal Kombat filmi, eksikleri olmasına rağmen beğeni toplamıştı. Haliyle bir yenisi için de heyecanlanmıyor değiliz. Sizinle daha önceden de aktardığımız detaylar ışığında önümüzdeki ay Avustralya dolaylarında çekimlerine başlanacak olan Mortal Kombat 2 için şimdilik bir vizyon tarihi belirlenmiş değil.

Bir önceki filmin kadrosunda bulunan Lewis Tan, Mehcad Brooks, Ludi Lin ve Chin Han geri dönecek iken, Quan Chi, Kitana, Shao Khan ve Baraka gibi karakterleri yeniden göreceğiz ve serinin as karakterlerinden Johnny Cage de aramıza katılacak.

mortal-kombat-jade-screenshots-antdagamer-adg-plays-for-the-first-time-12

Mortal Kombat 2 Filminde Jade’i Kim Canlandıracak?

Halihazırda oyuncu kadrosu oluşturulmaya çalışılıyor. Bir önceki haberimizde de aktardığımız üzere, Johnny Cage için Karl Urban ile anlaşılmıştı. Görünüşe göre Uncharted filmindeki Jo Braddock rolü ile karşımıza çıkan Tati Gabrielle de kadroya katılıyor.

The Hollywood Reporter sitesinde yer alan iddiaya göre Gabrielle, Jade rolünde olacak. 1993 yılında çıkan Mortal Kombat 2 oyununda gizli karakter olarak karşımıza çıkmış olan Jade, önceleri Prenses Kitana’nın kişisel koruması ve Shao Kahn’ın suikastçılarından ve casuslarından biri rolündeydi. Ne var ki Mortal Kombat 11 oyununda da gördüğümüz üzere Shao Kahn’a ihanet ettiği ve Kotal Kahn ile romantik ilişki yaşadığı bir roldeydi.

New Line imzası taşıyacak olan devam filminin yapımcısı yine Todd Garner olacak iken, konusu Jeremy Slater (Moon Knight) tarafından kaleme alınacak ve yönetmen koltuğunda da yine Simon McQuiod oturacak.

Exit mobile version