Mortal Kombat 2 Filmi Johnny Cage’ini Buldu!

Kadro yavaş yavaş oluşuyor...

The Wrap sitesinin haberine göre, Mortal Kombat 2 filmi için Johnny Cage rolünde anlaşmaya varılmak üzere. Peki karakteri film uyarlamasında kim canlandıracak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat 12 İçin Kısa Video Gösterildi


Mortal Kombat 2 filminin çekimlerinin başlama zamanı yaklaşır iken, yeni haberlerin gelme sıklığı da artıyor elbette. Geçtiğimiz ayın ortalarına doğru Geek Vibes Nation tarafından rapor edilen ve filmin yönetmeni Todd Garner tarafından da teyit edilen bilgiye göre Haziran ayında Avustralya dolaylarında başlayacak olan çekimler, Eylül ayı itibarıyla tamamlanacak. Vizyon tarihi ise şu an için bilinmiyor.

Oyuncu kadrosunda da Lewis Tan, Mehcad Brooks, Ludi Lin ve Chin Han tekrardan karşımıza çıkacak. Joe Taslim de Noob Saibot olarak geri dönmek istiyormuş. Bununla birlikte, Johnny Cage teyit edilmiş iken Quan Chi, Kitana, Shao Khan ve Baraka karakterlerinin de yer alacağı iddia ediliyor.

karl-urban-the-boys-season-3-1200

Mortal Kombat 2 Filmi İçin Johnny Cage Rolünü Kim Alıyor?

Bir süredir Karl Urban ile bir süredir irtibat halinde olan stüdyo, Johnny Cage rolü için anlaşmaya varmak üzereymiş. Yani ilk oyundan beri serinin ayrılmaz parçası haline gelmiş olan karakterin, devam filminde Karl Urban tarafından canlandırılacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Ünlü oyuncu aslında önceden de The Boys, The Lord of the Rings üçlemesi, Star Trek ve The Chronicles of Riddick filmleri ve Thor: Ragnarök gibi büyük bütçeli dizilerde ve filmlerde rol almıştı. Diğer bir deyişle, konuya yabancı değil.

İlk filmin de yapımcısı olan Todd Garner tarafından yapılan duyuru bizi bir hayli sevindirmişti. New Line imzası taşıyacak olan devam filminin yapımcısı yine Todd Garner olacak iken, konusu Jeremy Slater (Moon Knight) tarafından kaleme alınacak ve yönetmen koltuğunda da yine Simon McQuiod oturacak.

Exit mobile version