Mortal Kombat 2 Filmi Resmen Duyuruldu

Fatality'lere devam...

Mortal Kombat 2 Filmi Resmen Duyuruldu

Mortal Kombat 2 filmi Todd Garner tarafından duyuruldu. Şu an için pek fazla bir detayın belli olmadığı, ama duyurusu ile heyecan yaratan devam filmi hakkında ilk söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Filminin Uçak Sahnesi Yayınlandı 


Aradan geçen yılların ardından nihayet yeni bir Mortal Kombat filmi görebilmiştik. 2021 yılında vizyona girmesinin ardından COVID-19 salgınını etkisiyle dijital film servislerine de gelen film, bir hayli büyük beğeni toplamıştı. Buna bağlı olarak bir yenisinin gelmesi elbette kaçınılmazdı. Nitekim beklenen duyuru da gerçekleştirildi.

Mortal Kombat 2 Filmi Geliyor!

İlk filmin de yapımcısı konumunda bulunan Todd Garner, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Mortal Kombat 2 filmini resmi olarak duyurdu.

Henüz bir vizyon tarihi olmayan devam filmi, New Line imzası taşıyacak. Deadline sitesine yansıyan ilk detaya göre, senaryo yakın bir zaman içerisinde Disney+ üzerinden yayınlanacak olan Moon Knight dizisinin de senaryosunu yazan Jeremy Slater tarafından kaleme alınacak.

Bildiğiniz gibi son Mortal Kombat filmi, dövüşler, atmosfer ve bilhassa serinin özünde olan Fatality anları ile büyük övgüler almıştı. Finali ile olası bir devama da açık kapı bırakan film, bize anlatılacak daha pek çok şeyin işaretini de vermişti.

Şu an için pek bir şey belli olmadığı için, yapımcı kadrosunda kimlerin olacağına, yönetmen koltuğunda kimin oturacağına, hangi karakterleri göreceğimiz ve nasıl bir konunun bizleri bekleyeceğine dair detayları öğrenebilmek için bir süre beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Mortal Kombat Filmi Konusu

Filmde, henüz seriye teşrif etmemiş olan bir karakterin başından geçecek olanlar anlatılacak. Para için dayak yemeye alışkın olan MMA (Karma Dövüş Sanatları) dövüşçüsü Cole Young, ne mirasından ne de Outworld İmparatoru Shang Tsung’ın kendisini avlaması için Sub-Zero’yu gönderdiğinin habersizdir. Ailesinin güvenliğinden endişe eden kahramanımız, Jax direktörlüğünde kendisiyle aynı ejderha şeklindeki doğum izini taşıyan Özel Kuvvetler Binbaşı’sı Sonya Blade’i aramaya çıkıyor.

Bu arayışı ise kendisini, bahsi geçen doğum izini taşıyanlara sığınma hakkı tanıyan Earthrealm diyarının koruyucusu ve Elder God olan Lord Raiden’ın tapınağına ulaştırıyor. Bu tapınakta Cole, kainat için girişecekleri yüksek bahisli bir çatışmada, Outworld diyarından gelen düşmanlara karşı dünyanın en büyük şampiyonları ile ayakta kalabilmek için Liu Kang, Kung Lao ve Kano gibi deneyimli savaşçılar ile antrenman yapıyor. Ne var ki Cole, sadece ailesini zamanında kurtarmakla kalmayıp, aynı zamanda da Outworld diyarını kökten durdurabilecek bir gizem taşıyor. Bu gizem ise ancak kendisini yeteri kadar zorladığında ortaya çıkmaya hazır bekliyor.

 

Exit mobile version