Mortal Kombat 2 Filminin Çekimleri Avustralya’da Başlayacak

Yavaştan heyecanlansak mı?

Mortal Kombat 2 Filminin Çekimleri Avustralya'da Başlayacak

Son Mortal Kombat filminin de yapımcısı olan Todd Garner, Mortal Kombat 2 filminin çekimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Aslında bu daha çok bir teyit ediş olsa da, bizi heyecanlandırmadı değil. Söylenene göre, çekimlere yakında başlanacakmış.


İlginizi Çekebilir: Yeni Indiana Jones Filmi Fragmanı Yayınlandı


Yıllardan sonra, yeni Mortal Kombat filmi 2021 yılında vizyona girmişti. Bilhassa Mortal Kombat: Annihilation ile yaşanan hayal kırıklığının üzerinden geçen yirmi dört yılın ardından gelen yeni film, oldukça büyük beğeni toplamıştı. Hal böyle olunca, Cole Young’ın hikayesinin devamını görmenin kaçınılmaz olduğunu az çok tahmin edebiliyorduk. Nitekim 2022 yılının başlarında, ilk filmin de yapımcısı olan Todd Garner tarafından yapılan duyuru bizi bir hayli sevindirmişti. New Line imzası taşıyacak olan devam filminin konusu, Jeremy Slater (Moon Knight) tarafından kaleme alınacak.

Mortal Kombat 2 Filminin Çekimleri Yakında Başlayacak

Geçtiğimiz günlerde Geek Vibes Nation tarafından yayınlanan bir rapor, Mortal Kombat 2’nin çekimlerinin Haziran ayında Avustralya’da başlayacağı ve Eylül ayında da tamamlanacağını iddia etmişti. Bu iddia, filmin yapımcısı Todd Garner tarafından teyit edildi.

Şu an için resmi detaylar ortaya çıkmamış olsa da, yönetmen koltuğunda yine Simon McQuiod oturacak. Oyuncu kadrosunda da Lewis Tan, Mehcad Brooks, Ludi Lin ve Chin Han tekrardan karşımıza çıkacak iken, Joe Taslim de Noob Saibot olarak geri dönmek istiyormuş.

Serinin önemli karakterlerinden Johnny Cage devam filmi için teyit edilmiş iken, That Hashtag Show tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre Quan Chi, Kitana, Shao Khan ve Baraka karakterlerinin de yer alacak.

Exit mobile version