Mortal Kombat 12 Onaylandı! Bu Yıl Çıkıyor

Yeni Mortal Kombat geliyor!

Mortal Kombat 12 Onaylandı! Bu Yıl Çıkıyor

Sabırsızlıkla beklediğimiz Mortal Kombat 12, sonunda onaylandı. Ancak bunun ilginç bir şekilde gerçekleştiğini ve tam anlamıyla bir duyuru olmadığını söyleyelim. Esas duyuru E3 2023 fuarında yapılacaktır. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy Dizisi Mi Geliyor?


Mortal Kombat 11 oyununun 2019 yılında çıktığını düşünecek olursak, serinin uzun zamandır sessiz olduğunu daha iyi anlıyoruz. 2021 yılının Ağustos ayında NetherRealm Studios, yeni oyunun kendileri için Injustice 3 öncesinde çıkacağını dile getirmişti. Geçtiğimiz yılın başlarında yaşanan sızıntı sonrasında Mortal Kombat 12 duyurusunun elinin kulağında olduğunu düşünmüştü. Ne var ki bu umudumuz boşa çıktığı gibi, EVO 2022 ve The Game Awards 2022 şovunda da adı geçmemişti.

Sonunda Geliyor: Mortal Kombat 12!

Peki yeni Mortal Kombat ile ne zaman tanışacağız? Şimdilik elimizde net bir tarih yok, ama, pek çok söylentinin ardından, serinin yeni oyunu Warner Bros. Discovery kazanç konuşması sırasında ortaya çıktı.

Küresel Yatırımcı Stratejisi Başkan Yardımcısı Andrew Slabin, 2022 yılının dördüncü çeyreğine ilişkin konuşması sırasında sabırsızlıkla beklenen Mortal Kombat 12 oyununun Suicide Squad: Kill The Justice League ile bu yıl içerisinde satışa sunulacağını dile getirdi.

Bu elbette biraz enteresan bir duyuru oldu hiç şüphesiz ki. Ancak yakın bir zamanda stüdyo patronu Ed Boon resmi bir açıklamada bulunacaktır. Kendisi geçmişte pek çok kez Mortal Kombat 12 oyununu dile getirmiş, hatta Aralık ayında da büyük ihtimalle altı ay içerisinde duyurulacağını da söylemişti. Bu da ya E3 2023 fuarına denk geliyor. Eğer fuar iptal edilme durumu ile karşı karşıya kalırsa, Summer Game Fest sırasında bir duyuru yapılabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version