Mortal Kombat 11: Aftermath Duyuruldu! RoboCop Geliyor

Eller havaya!

Mortal Kombat 11: Aftermath robocop

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan Mortal Kombat 11 için Aftermath genişleme paketi duyuruldu. Aftermath ile oyuncular yeni bir hikayenin, üç yeni karakterin ve üç yeni görünümün keyfini çıkarabilecekler. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Mortal Kombat Yakında Netflix’e Geliyor


Mortal Kombat 11: Aftermath ile Arenaya Geri Dönüyoruz

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan MK 11 için Aftermath genişleme paketi duyuruldu. Bu paket dahilinde Fujin, Sheeva ve RoboCop karakterleri oyuna eklenecek ve yeni bir hikaye modu bizleri selamlayacak. Buna ek olarak ücretsiz bir güncelleme de aynı gün içerisinde yayınlanacak. Güncelleme yeni dövüş sahnelerini ve daha fazlasını beraberinde getirecek.

Yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Mortal Kombat 11, en çok övülen oyunun en yeni bölümüdür ve hiç olmadığı kadar derin ve daha kişiye özgü bir deneyim sunar. Yepyeni Özel Karakter Varyasyonları özelliği, dövüşçülerinizi size özel bir hâle getirmenize olanak sağlıyor. Yeni ve geri dönüş yapan Klasik Dövüşçülerden oluşan bir kadro ile, Mortal Kombat’ın rakipsiz sinematik hikâye modu 25 yıllık efsaneyi devam ettiriyor.

Oyuncular, Raiden’i Zamanın Bekçisi Kronika ile karşı karşıya getiren, zamanı büken yeni bir hikayede eski ve yeni çeşitli karakterlerin rolünü üstleniyor. Zaman Kuleleri gibi pek çok kipi içinde barındırıyor, oyuncuların becerilerini çeşitli mücadelelerde sınamasına olanak tanıyor ve Mortal Kombat 11 deneyimini sürdürmek için her zamankinden daha fazla seçenek sunuyor.

1992 yılından bu yana oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan Mortal Kombat, Mortal Kombat 11 ile 2018 yılının Nisan ayında karşımıza çıkmıştı. Aftermath genişleme paketi ise 26 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için satışa sunulacak.

Oyunda yer alan tüm karakterler (DLC dahil):


Peki ya siz genişleme paketi hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version