Mortal Kombat 1 Kombat Pack İçeriği Ortaya Çıktı

Eli hızlı olmak bir başka güzel...

Mortal Kombat 1 Kombat Pack İçeriği Ortaya Çıktı

Amazon Italy listelemesi ile Mortal Kombat 1 Kombat Pack içeriğinde bulunacak olan karakterler ortaya çıktı. Ayrıca oyun, Steam üzerinden de ön-siparişe açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy’nin Switch Versiyonu Yine Ertelendi


Mortal Kombat 1, dün itibarıyla duyurulmuştu. Oyun içi görüntülerden ziyade CGI bir fragman ile duyurulmuş olan yeni oyunun 19 Eylül 2023 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için çıkacağı teyit edilmişti.

Geçtiğimiz dakikalarda ön-siparişe açılmış olan Mortal Kombat 1, standart sürümünün yanı sıra Premium ve Kollector’s olmak üzere iki farklı özel sürüm ile satışa sunulacak. Bu sürümlerin içeriğinde de altı farklı oynanabilir karakter ve bize dövüşler sırasında yardımcı olacak Kameo dövüşçülerinden beş tanesinin bulunacağı Kombat Pack, 1250 Dragon Crystals, karakter içeriklerine bir hafta erken erişim ve  oyuna da yetmiş iki saat erken erişim hakkının olacağını öğrenmiştik.

Mortal Kombat 1 Kombat Pack İçeriğinde Hangi Karakterler Var?

Yakın bir zaman önce Amazon Italy sayfasındaki listeleme ile Kombat Pack içeriği ortaya döküldü. Her ne kadar bu listeleme sonradan kaldırılmış olsa da, eli çabuk olan kullanıcılardan önce davranamadı.

Altı Oynanabilir Karakter

Beş Kameo Karakteri

Jean-Claude Van Damme Karakter Görünümü

Şu an için ne Warner Bros. Games Ne de NetherRealms Studios bu sızıntı için herhangi bir açıklamada bulunmadılar. Listedeki karakterlerden Quan Chi, Ermac ve Takeda zaten Mortal Kombat evreninden tanıdığımız isimler iken, Peacemaker DC Comics evreninden, Homelander The Boys çizgi-roman serisinden ve Omni Man de Invincible animasyon dizisinden tanıdığımız isimler oluyor.

Son olarak yakın bir zaman önce NetherRealm Studios topluluk yöneticisi Tyler Lansdown ile Twitch yayınına katılan serinin ortak yaratıcısı Ed Boon, neden Mortal Kombat 1 adının seçildiğine de bir açıklık getirdi. Boon, yeni oyunun bir evrenin başlangıcı olduğunu ve The Aftermath genişlemesi dahil Mortal Kombat 11 hikayesi için de bir devam niteliği taşımadığını dile getirdi. Bununla birlikte, karakterlerin de yeni rolleri ve yeni ilişkileri olacakmış. Diğer bir deyişle, Mortal Kombat 1 hikayesini anlamak için mutlak suretle önceki oyunları oynamanız gerekmeyecek.

Genel bir hatırlatma yapmak gerekirse, Mortal Kombat 11 oyununun sonunda Liu Kang yeni Elder God haline geliyordu. The Aftermath genişlemesinde de Kronika karakterinin bozguna uğramasından ve Shan Tsung’ın da güçlerini ele geçirme girişiminin sonrasında, Liu Kang de tamamıyla yeni bir evren yaratmak için kolları sıvıyordu. İşte Mortal Kombat 1 hikayesi de bu evrende geçecek.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version