Monster Hunter Now Çıkış Tarihi Duyuruldu

Ön-kayıt yaptırmayı unutmayın!

Monster Hunter Now Çıkış Tarihi Duyuruldu

Eğer farklı bir Monster Hunter deneyimi yaşamayı istiyorsanız, Niantic tarafından geliştirilmekte olan mobil oyunu kaçırmayın. Oyunun Youtube kanalı üzerinden gerçekleştirilen sunum ile de Monster Hunter Now çıkış tarihi belli oldu. Pokemon GO benzeri bir deneyim, Eylül ayında başlıyor.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile Sezon 7 ile Kavurucu Sıcaklar Geliyor


Pokemon GO geliştiricisi Niantic, mobil cihazlar için geliştirdiği Monster Hunter Now oyununu Nisan ayı içerisinde duyurmuştu. Kapalı beta testi 25 Nisan 2023 tarihinde başlamış olan oyun, Capcom ile işbirliğinde şirketin Tokyo şehrinde bulunan ekibi tarafından geliştiriliyor.

Monster Hunter Now Çıkış Tarihi Açıklandı

Niantic tarafından yapılan resmi duyuru ile nihai versiyonun 14 Eylül 2023 Perşembe günü itibarıyla Android ve iOS tabanlı cihazlar için yayınlanacağı müjdelendi. Eğer ilk günden çeşitli ödüller kazanmak isterseniz, resmi sayfa üzerinden ön-kayıt yaptırmayı unutmayın.

Ön-kayıt ödülleri olarak beş yüz bin kişiye on adet iksir ve üç adet Paintball (canavarları daha sonradan avlamak için işaretlemede kullanılıyor), bir milyon kişiye kurucu madalyası ve üç adet Gezgin Çakıl, iki milyon kişiye özel ön-sipariş iki makyaj ve beş yüz yuvaya kadar eşya kutusu genişletme, üç milyon kişiye yine özel ön-sipariş iki makyaj ve üç adet çifte ödül bileti ve beş milyon kişiye de on bin Zenny ve ek beş yüz yuvaya kadar eşya kutusu genişletme dağıtılacak.

Oynanış olarak, yaşadığımız çevredeki yaratık ile karşılaşacak ve mücadeleye gireceğiz. Üstlerinden düşecek olan kaynaklarla da teçhizatımızı geliştirebileceğiz. Yapacağımız savaşların ise yetmiş beş saniyelik süreler halinde olacak.

Yapacağımız keşif sırasında Palico adı verilen bir ortak edineceğimiz oyunda, diğer oyuncular ile takım oluşturarak avlanmamız da mümkün olacak. Pokemon GO oyunundaki PokeStop’ların muadillerinin olacağı ve bize kaynak sağlayacakları da söylenmiş.

Monster Hunter Now, Paintball isimli bir mekanik ile de gelecek. Bu mekanik daha çok o anda dışarı çıkamayacak olan kullanıcılar için kullanışlı olacak. Öyle ki, canavarları işaretleyebileceksiniz. Bununla birlikte, ne zaman ve nerede oynamayı istediğinizi seçmenize de olanak tanınacak.

 

Exit mobile version