Minecraft PS5 İçin de Yayınlanacak Gibi Görünüyor

Bakalım Microsoft ne diyecek bu işe?

Minecraft PS5 İçin de Yayınlanacak Gibi Görünüyor

Minecraft PS5 için de yayınlanacakmış gibi görünüyor. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, PlayStation mağazasının veri tabanını takip eden PlaystationSize isimli X kullanıcısı tarafından yapılan paylaşım dikkat çekti.


İlginizi Çekebilir: PS5 Topluluk Oyun Yardımı Desteği Kazanacak


Bildiğiniz gibi Minecraft PS5 üzerinde geriye uyumluluk ile oynanıyor. Ancak bu şekilde, güncel Sony konsolunun teknik özelliklerinden faydalanılamıyor. Görünüşe göre de Microsoft, konuya el atarak PS5 kullanıcılarının yüzünü güldürecek bir hamle ile karşımıza çıkacak. En azından yapılan bir paylaşım bu yönde bir işaret olarak sayılabilir.

Minecraft PS5 İçin de Geliyor Mu?

Yakın bir zaman önce PlaystationSize isimli X hesabı, ‘PS5 Version’ yorumu ile bir Minecraft görseli paylaştı. Bu da, Xbox Series versiyonuna eş değer bir PS5 versiyonu ile yakında buluşacağımızın işareti oldu diyebiliriz. Şimdilik Amerika menşeli şirket tarafından resmi bir teyit veya yalanlama gelmemiş olsa da, duyuru için fazla bir zaman beklemek durumunda olmayabiliriz.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Xbox Series versiyonu çeşitli derecelendirme kuruluşları tarafından derecelendirilmişti. Her ne kadar Microsoft bunun standart onayların bir parçası olduğunu iddia etmiş olsa da, yakın bir zaman önce oyunun Xbox Series versiyonu 4K desteği ile güncellenmişti. Esasen ışın izleme teknolojisi için destek de mevcut nesil konsolların çıkışından önce Microsoft tarafından ima edilmiş olsa da, ne yazık ki 2021 yılında Mojang tarafından yanlışlıkla Xbox Insiders kullanıcıları için ön-bakış versiyonuna eklendikten kısa bir süre sonra kaldırılmıştı.

Exit mobile version