Minecraft Legends İnceleme Puanları

İlk günden Game Pass ile oynamaya başlayabilirsiniz!

Minecraft Legends İnceleme Puanları

Minecraft Legends, 18 Nisan 2023 yani yarın itibarıyla PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak ve ilk günden de Game Pass servisine eklenecek. Bunun öncesinde de Minecraft Legends inceleme puanları ortaya çıkıyor. Bakalım serinin yeni oyunu beğenilmiş mi?


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake İnceleme Puanları


Keşfedilecek gizlerin ve stratejik savaşların bizleri beklediği, zengin kaynaklara ve verimli biyomlara sahip dinamik bir dünyada geçen Minecraft Legends, PvP desteğine de sahip olacak. Arkadaşlarımıza meydan okumanın yanı sıra, birlik olup hem köyünüzü savunmak hem de rakiplerini bertaraf etmek için mücadele edeceğiz.

Minecraft Legends İnceleme Puanları Yayınlanıyor

Metacritic sitesine bakılırsa, şimdilik etkileyici bir tablo ile karşı karşıya değiliz. Öyle ki, genel ortalama 73 / 100 ile Xbox Series versiyonuna ait. PC versiyonu ise 68 / 100 seviyesinde bir ortalama tutturmuş durumda. PlayStation 4, PlayStation 5, Switch ve Xbox One versiyonları için ise şimdilik herhangi bir inceleme puanı yayınlanmış değil. Game Informer, Game Rant, Gamecreactor, GamesRadar+, IGN, PC Gamer ve Windows Central gibi tanınmış mecralarınkiler dahil yapılan puanlamalara aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version