Minecraft Filminin Yeni Vizyon Tarihi Duyuruldu

Jason Momoa'lı Minecraft geliyor...mu?

Minecraft Filminin Yeni Vizyon Tarihi Duyuruldu

Warner Bros. tarafından yapılan duyuru ile Minecraft filminin yeni vizyon tarihi belirlendi. Bakalım yaşanan ertelemelerin ardından nihai tarih bu mu olacak, yoksa yeniden bir erteleme ile karşılaşacak mıyız? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: İkinci The Last of Us Sezonu Çekimleri Vancouver’da Başlayacak


Minecraft filminden aslında ilk kez bu şekilde haberdar olmuyoruz. Warner Bros. şirketinin beyaz perde uyarlamasına ilişkin planları 2010 yılında başlamıştı. Aradan geçen zaman zarfında pek çok kez ertelenen filmin 2019 yılında yayınlanması planlanmış olsa da, sonradan 2022 yılına ertelenmişti. Ancak gördüğünüz üzere ortada vizyona girmiş bir film yok.

Minecraft Filminin Yeni Vizyon Tarihi Ne?

Geçtiğimiz yıl içerisinde başrol için Aquaman filmi ve Game of Thrones dizisi ile tanıdığımız Jason Momoa ile anlaşılmış olan Minecraft için Warner Bros. tarafından yeni bir duyuru yapıldı. Şirket tarafndan söylenene göre, beyaz perde uyarlaması için 4 Nisan 2025 tarihi belirlenmiş. Dahası ise Napoleon Dynamite filminin yapımcılarından birisi ve Gönüllü Kahraman (Nacho Libre) filminin de yönetmenliğini yapmış olan Jared Hess ile yönetmenlik için anlaşılmış.

Her şey bir yana, birçok Jason Momoa hayranı oyuncunun Steve için uygun bir seçim olduğunu düşünmüyor. Haliyle de şaşkınlık içerisindeler. Bildiğiniz gibi bu karakter, oyunculara ilk başta verilen standart karakter oluyor. Karakterin görünüşü ve alacağı rol göz önünde bulundurulduğunda, hayranlar bu seçime oldukça tepkili ve şaşkınlıklarını da pek üzerlerinden atabilmiş değiller.

Minecraft, Tetris sonrasında, tüm zamanların en çok satan ikinci video oyunu konumunda. Microsoft’a göre oyun Nisan 2021 itibariyle 22 platformda 238 milyon kopya sattı. Sandbox oyunu, oyunculara sanal yapılar, makineler ve dünyalar inşa etme konusunda büyük bir özgürlük tanıyor.

Exit mobile version