Minecraft Filminin Setinden Görüntüler Paylaşıldı

Film için heyecanlı mısınız?

Minecraft Filminin Setinden Görüntüler Paylaşıldı

Warner Bros. şirketinin 2010 yılında düğmeye bastığı Minecraft filmi, zaman içerisinde pek çok kez ertelenmişti. 2023 yılı içerisinde yapılan duyuru ile  de 4 Nisan 2025 tarihinde vizyona gireceğini öğrendiğimiz film, büyük bir merakla bekleniyor. Son olarak Jack Black ile de anlaşılan Minecraft filminin setinden görüntüler paylaşıldı.


İlginizi Çekebilir: The Sims Filmi Geliyor!


Minecraft Filminin Setinden Görüntüler Neler Sunuyor?

Twitter kullanıcısı joshspace2 tarafından yapılan paylaşımlar, görsel anlamda filmin başarılı bir şekilde beyaz perdeye taşınacağına işaret ediyor. Elbette bu görüntülerin yine de resmi bir hesaptan paylaşılmadığını söyleyelim. Bununla birlikte, herhangi bir 1 Nisan şakası olmadığı da kullanıcı tarafından belirtilmiş. Ayrıca yorumlara bakacak olursak, çekimler Auckland (Yeni Zelanda) şehrinde gerçekleştiriliyor.

Film ile ilgili detaylar halen belirsizliğini koruyor iken, yönetmen koltuğunda oturan Jared Hess de bir röportaj sırasında hikayesi olmayan bir oyunun filmi üzerinde çalışmanın hayli zor olduğunu dile getirmişti. Bu bağlamda, en azından görsel açıdan iyi bir işin çıkartılmakta olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak, filmin kadrosunda, Jack Black ve Jason Momoa haricinde Danielle Brooks, Emma Myers, Jennifer Coolidge, Kate McKinnon ve Jemaine Clement gibi isimlerin de olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version