Microsoft Flight Simulator, 40. Yıl Güncellemesine Kavuştu

Dile kolay!

Microsoft Flight Simulator, 40. Yıl Güncellemesine Kavuştu

İlk oyunu 1982 yılında çıkmış olan Microsoft Flight Simulator serisinin sonuncusu ise 2020 yılında satışa sunulmuştu. Aradan geçen iki yıl boyunca bir hayli içerik desteği görmüş olan oyun, serinin kırkıncı yılına özel olarak, yıldönümü güncellemesini aldı. Ayrıca Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition da yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Fallout 4, PlayStation 5 ve Xbox Series Güncellemesi Alacak


Yayınlanmış olan devasa güncelleme, 2020 yılında yayınlanmış olan oyun için 40th Anniversary Edition yükseltmesi yapacak. Eğer oyunu ilk kez satın alacaksınız, doğrudan bu sürümü almak durumunda olacaksınız.

Microsoft Flight Simulator 40. Yıl Güncellemesi Neler İçeriyor?

Bahsi geçen güncelleme, birçok hata çözümlemesi ve gerçeği ile aynı boyutlarda Airbus A310, dört yeni havalimanı, yirmi dört yeni klasik görev dahil yeni ve iyileştirilmiş içerikler biz oyuncuları bekliyor.

Yeni içeriklerin yanı sıra, donanım tarafında da benzer güzellikler var. Mesela yeni bellek birleştirme sistemi ile ekran kartı belleğinin kullanımı sınırlandırılıyor ve buna bağlı çökme sorunları ortadan kalkmış oluyor. Ayrıca daha iyi bir DirectX 12 deneyimi de yaşayabileceğiz.

Güncelleme ile artık FSR 2.0 (AMD) ve DLSS 3.0 (NVIDIA) destekleri de sağlanmış iken, HOTAS setleri ile oynamak isteyenler için artık Honeycomb Charlie pedalları, Pro Flight Trainer Puma X ve Thrustmaster MFD Cougar da desteklenen kontroller listesine eklenmişler.

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition için yayınlanmış olan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version