Microsoft E3 Etkinliği Takvimini Açıkladı!

Gövde gösterisine hazırlanıyorlar..

Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi duyuru ile birlikte Microsoft E3 Etkinliği takvimini açıklamış oldu. Şirketin Xbox ve Bethesda oyunları ile gövde gösterisi yapmaya hazırlandığını görüyoruz.


Benzer İçerik: Far Cry 6 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı!


Microsoft E3 Etkinliği Ne Zaman?

Şirketin duyurusuna göz attığımızda Microsoft’un E3 gösterisinin 13 Haziran 2021 13:00 (ET) itibarıyla başlayacağını görüyoruz. Bu arada etkinlik, yaklaşık doksan dakika sürecek.

 

Etkinlikten Neler Bekliyoruz?

 

Oyun dünyasını şimdiden heyecanlandırmayı başaran bu etkinlik sırasında, pek çok sürpriz ile karşılaşacağız gibi gözüküyor. Nitekim Microsoft, geçtiğimiz mart ayında Bethesda Softworks’ün ana şirketi olan ZeniMax Media’yı resmi olarak bünyesine katmıştı.

Bu nedenle Bethesda tarafında heyecan verici duyurular mevcut olabilir.

Bethesda’nın oyunları, en azından şu an için, Xbox’a ya da PC’ye özel olmayacak. Öte taraftan Phil Spencer, ileride bazı oyunlar için bu politikanın uygulanabileceğini vurgulamıştı.

Bu durumda bazı oyunlar yalnızca Xbox’a ve hatta yalnızca Xbox Game Pass’e özel olabilir. Tabii ki bu ve benzeri konular hakkında daha detaylı açıklamaları E3 2021 sırasında duymayı bekliyoruz.

Gösteri boyunca Halo Infinite, Psychonauts 2, Fable, Forza Motorsport, Starfield ve Indiana Jones gibi çeşitli oyunlar hakkında bilgi sahibi olmayı bekliyoruz diyebiliriz.


Sevgili okur, biz şimdiden bu etkinlik için heyecanlanmaya başladık.

Etkinlikten hemen sonra sizlere tüm detayları aktarmaya çalışacağız. Peki siz bu etkinlikte neler görmeyi ve hangi haberleri duymayı bekliyorsunuz? Lütfen yorumlarınızı aşağıya yazmayı unutmayın.

Exit mobile version