Metro Serisi Steam’de Zamlandı! İşte Güncel Fiyatlar

Çok da fahiş fiyatlar söz konusu değil...

Metro serisi Steam’de zamlandı. Bu da, zam dalgasına 4A Games stüdyosunun da dahil olduğu anlamını taşıyor. Ancak son dönemdeki oyun fiyatlarına kıyasla, karşımızda çok da ürkütücü bir tablo olmasa da eski fiyat göz önünde bulundurulduğunda üzücü olabiliyor.


İlginizi Çekebilir: Mount & Blade II: Bannerlord Fiyatına Zam Gelecek!


Zam Dalgası Devam Ediyor: Metro Serisi Steam’de Zamlandı

Bildiğiniz gibi dijital oyun mağazası genelinde pek çok oyun ve oyun içeriği, zaman içerisinde değişen oranda yüzdeler ile zamlanmıştı. Bunların bir kısmı göreceli olarak alınamaz seviyesine gelmiş iken, bazıları ise indirimler ile bir şekilde kurtarılmıştı. Ancak genel tablonun fazlasıyla can sıkıcı olduğuna şüphe yok. Zam dalgasından şimdi de Ukrayna menşeli stüdyonun oyunları etkilendi ve Metro serisi Steam’de zamlandı.

4GXjhhUoDDVYv7qbfJbQwP-1200-80

Güncel fiyatlara baktığımızda, Metro 2033 Redux ve Last Light Redux oyunlarının 31 TL yerine artık 249 TL üzerinden satın alınabildiğini görüyoruz. Metro Exodus oyununun standart sürümü 187 TL’den 374 TL’ye yükselmiş iken, içeriğinde The Two Colonels ve Sam’s Story genişlemelerine ek ücret ödemeden erişmenizi sağlayacak Expansion Pass ve Enchanced versiyonuna yükseltme bulunan Gold sürümü ise 233 TL yerine 499 TL’ye satın alınabiliyor. Expansion Pass ise bağımsız olarak 78 TL’ye satılıyordu, ama son zamdan sonra 187 TL oldu.

Metro 2033 Redux Hakkında

Dmitry Glukhovsky tarafından yazılan aynı isimli romana dayanan Metro 2033 oyununun hikayesi, nükleer savaş sonrası hayatta kalanların metro tünellerinde yaşamaya mecbur kaldıkları Moskova şehri harabelerinde geçiyor. Artyom isimli bir karakterin rolünde olduğumuz oyunda, evimiz olarak gördüğümüz istasyonu tünellerindeki insan ve yaratık düşman tehlikelerinden korumak durumunda olacağız.

Redux versiyonunda Metro: Last Light oyununda kullanılan grafik motorunun yanı sıra yapay zeka, kontroller, animasyonlar ve daha pek çok şey ile daha gelişmiş bir Metro 2033 haline geliyor.

Metro: Last Light Redux Hakkında

Metro: Last Light, Metro 2033 oyununda kalınan yerden devam ediliyor. 2034 yılında geçen oyunda, insanlıktan geriye kalanlar hem dışarıdan hem de içeriden istila altındadır. Ne var ki istasyon şehirler bir arada durmak yerine D6’nın askeri mahzenlerinde bulunan kıyamet günü cihazının peşine düşmüştür. İnsanlığı yeryüzünden silecek olan iç savaş patlak vermek üzereyken, Artyom olarak siz ise hayatta kalmanın anahtarı rolünde olacaksınız.

Oyunun Redux versiyonu, 60 FPS akıcılığa ek olarak, yayınlanan indirilebilir içeriklerin tamamını, yeni özellikler ile oynanış iyileştirmelerini, iki yeni oynanış stilini ve arayüzün olmadığı ve sınırlı kaynaklar ile ilerlemek durumunda olduğunuz Ranger (Korucu) modunu içeriyor.

Metro Exodus Hakkında

Metro: Last Light oyununun bir yıl sonrasında geçen ve Redemption finalini takip eden Metro Exodus, bizleri bir kez daha Artyom rolüne büründürüyor. Konu olarak, Aurora isimli bir lokomotif ile Moskova metrosundan kaçmayı başaran ana karakterimiz, eşi Anna ve ekip arkadaşları, eskiden Rusya Federasyonu ve Kazakistan Cumhuriyeti olan bölgeler boyunca hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Zorlu yolculuklarında sırasında farklı tehlikeler ile burun buruna gelip, bir yandan mutasyona uğramış yaratıklar ve bir yandan da insan düşmanlar ile çatışmalara giriyorlar.

Exit mobile version