Metal Gear Solid Oyunları Dijital Mağazalardan Kaldırılıyor

Metal Gear Solid 2 ve Metal Gear Solid 3'e geçici olarak veda ediyoruz...

Metal Gear Solid Oyunları Dijital Mağazalardan Kaldırılıyor

Konami tarafından yapılan açıklama ile Metal Gear Solid oyunları dijital mağazalar üzerinden kaldırılmaya başlanacak. Söylenene göre, lisans sorunları çözüldükten sonra tekrardan satışa sunulması planlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Metal Gear Solid 3 Remake Geliştiriliyor Olabilir


Metal Gear Solid Oyunları Ne Zaman Satıştan Kaldırılacak?

Metal Gear Solid, oyun dünyasının uzun soluklu ve en önemli serilerinden biri diyebiliriz. Kendi için de Metal Gear Solid 3: Snake Eater, birçok oyuncu tarafından da serinin zirve noktası olarak kabul ediliyor. Her ne kadar başta Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty gibi PlayStation 2 için özel olarak satışa sunulmuş olsa da, daha sonradan Metal Gear Solid HD Collection paketi ile diğer platformlara da uyarlanmıştı.

Yakın bir zaman önce Konami tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, her iki oyun da geçici olarak dijital mağazalardaki satışlarına son verilecek. Bu kararın alınmasına yol açan durum ise, kullanılan tarihi arşiv görüntüleri olarak gösteriliyor.

“Şu an için oyun içinde kullanılan seçili arşiv görüntülerini yenilemek üzerinde çalışıyoruz. Bu nedenle, Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3 ve bu oyunları içeren bütün ürünlerin dünya genelindeki satışını, 8 Kasım 2021 tarihinden itibaren geçici olarak askıya almaya karar verdik.”

Yapılan bu açıklamanın ardından, her iki oyunun ve Metal Gear Solid HD Collection paketinin satıştan kaldırılacağı platformlar ve dijital mağazalar ise şöyle listelenmiş:

PlayStation 3

PS Vita

PlayStation Now

Xbox 360

3DS

GOG.com

NVIDIA SHIELD

Exit mobile version