Marvel’s Wolverine PlayStation 5 için Duyuruldu!

Logan bildiğimiz Logan?

Marvel's Wolverine

PlayStation Showcase 2021 kapsamında Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games, Marvel’s Wolverine ‘i PS5 için resmi olarak duyurdu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man 2 PlayStation 5 için Duyuruldu!


Marvel’s Wolverine Bizlere Neler Sunacak?

PlayStation Showcase 2021 kapsamında Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games, Marvel’s Wolverine’i PS5 için resmi olarak duyurdu. Henüz yapımın ne zaman çıkacağı netlik kazanmış değil. Logan’ın kontrolünü ele alacağımız oyun, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in yönetmen kadrosunda yer alan Brian Horton ve Cameron Christian ikilisi tarafından ele alınacak.

Spider-Man oyununda olduğu gibi Logan’ı dilediğimiz gibi giydirebileceğimiz birçok kostüm bizlerin beğenisine sunulacaktır diye düşünüyoruz. Hala Marvel’s Spider-Man 2 duyurusuna da göz atmadıysanız yukarıda yer alan bağlantı üzerinden tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

Insomniac Games Hakkında: Insomniac Games, Inc., Burbank, Kaliforniya merkezli bir Amerikan video oyunu geliştiricisidir. 1994 yılında Ted Price tarafından Xtreme Software olarak kuruldu ve bir yıl sonra Insomniac Games adını aldı. Stüdyo 2019’da Sony Interactive Entertainment tarafından satın alındı ve SIE Worldwide Studios’un bir parçası oldu. Sony çatısı altında kaliteli projelere imza atan stüdyo, her geçen gün ekibini büyütmeye devam ediyor. Geliştirdiği oyunlar Spyro (1998–2000), Ratchet & Clank, Resistance (2006–2011), Sunset Overdrive (2014), Spider-Man (2018), Spider-Man 2 (2023)


Peki siz Marvel’s Wolverine hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version