Marvel’s Spider-Man Remastered PC için de Geliyor!

Miles Morales de geliyor!

Marvel's Spider-Man Remastered PC için de Geliyor!

Marvel’s Spider-Man Remastered ve Miles Morales, PC için de satışa sunulacak. State of Play sırasında gelen sürpriz duyurunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Sırasında Gösterilenler (3 Haziran)


Bugünün State of Play yayınının en ilginç ve heyecan verici anlarından bir tanesi de hiç şüphesiz ki PC için duyurulan Marvel’s Spider-Man Remastered oldu. Bildiğiniz gibi 2018 yılında çıkmış olan oyunun bu versiyonu, Miles Morales Ultimate Edition sahiplerine ücretsiz olarak sunuluyordu.

Geliştirilmiş görsellik ve yüksek kare hızına ek olarak, PlayStation 5 konsolunun avantajından yararlanabilmek için şehrin ortamının geliştirilmesinin, iyileştirilmiş modellerin ve materyallerin yanı sıra, Işın İzlemeleri yansımalar ve ambiyans gölgeleri gibi ayrı edici yenilikler de bulunuyor. Haliyle binaların camlarında gerçek yansımalar söz konusu iken, gökyüzü ve hava koşulları da daha etkileyici görünüyor.

Marvel’s Spider-Man Remastered ve Miles Morales PC’ye Geliyor

Marvel’s Spider-Man Remastered oyununun PC için de satışa sunulması, aslında uzun zamandır istenen bir şeydi. State of Play yayınında yapılan duyuru ile Insomniac Games ve Nixxes Software ortaklığında, New York şehrindeki bu güzel maceraya artık bu platformun kullanıcıları da 12 Ağustos 2022 tarihinde dahil olabilecekler. Ayrıca Miles Morales oyununu da sonbahar mevsiminde geleceği, daha sonradan yapılan açıklama ile resmiyet kazandı.

Verilen detaylara göre Marvel’s Spider-Man Remastered, içeriğinde Silver Lining, Turf Wars ve The City That Never Sleeps indirilebilir içerik ile de satışa sunulacak. Yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Marvel’s Spider-Man Hakkında

Marvel’s Spider-Man evreninde çok deneyimli bir Peter Parker olarak yeni bir bölümü keşfedin.

Dünyanın en ikonik Süper Kahramanlarından birini içeren Marvel’s Spider-Man’de bir Spider-Man oyununda daha önce hiç görülmemiş unsurlarla birlikte duvar tırmanıcısının kendine özgü akrobatik yeteneklerini, doğaçlamasını ve ağ fırlatma özelliklerini kullanın.

Parkur manevralarından eşsiz çevre etkileşimlerine, yeni dövüş sisteminden büyük sanatsal yapılara kadar daha önce hiç oynamadığınız türden bir Spider-Man oyunu.

Exit mobile version