Marvel’s Spider-Man Remastered PC Görüntüleri Sızdı

Merak edilen birçok şey görülebiliyor...

Insomniac Games ile Nixxes ortaklığında geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak olan Marvel’s Spider-Man Remastered, önümüzdeki Cuma günü PC için de satışa sunulacak. Sabırsız bekleyiş sürer iken, Marvel’s Spider-Man Remastered PC görüntüleri de sızdırıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man Xbox Oyunu Olabilirmiş


Işın İzlemeli Yansımalar, NVIDIA DLSS ve DLAA, 21:9 ve 32:9 ebatlı monitör desteği, doku filtreleme, LoD (Detay Seviyesi) kalitesi, gölgelendirme, dokunsal geri bildirim ve uyumsal tetikleyici özellikleri ile DualSense kullanımı, klavye ve fare desteği, çoklu erişilebilirlik özellikleri ile Epic Games ve Steam mağazaları üzerinden yayınlanacak olan oyunun 499 TL ile ön-siparişte olduğunu hatırlatalım.

Marvel’s Spider-Man Remastered PC Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çıkış günü için geri sayım devam ederken, Reddit ve Twitter üzerinden yapılan paylaşımlar ile PC versiyonuna ait ilk görüntüler de ortaya çıktı. Hemen aşağıdan bakabileceğiniz görüntülerle, doğrudan oyun içinden alınan üç görüntüye ek olarak, FOV (Görüş Alanı) ve hareket bulanıklığı gibi oyun içi ayarlar ve oyunun geniş ebatlı monitörde nasıl göründüğüne dair fikir sahibi olabiliyoruz.

jef6swlpzsf91

Uzun soluklu çizgi-roman serisinden esinlenilen Marvel’s Spider-Man, orijinal bir hikaye anlatıyor. New York City’nin yeraltı suç dünyasının kontrolünü ele geçirmek amacında olan İnsanüstü suç lordu Mister Negative, ölümcül bir virüsü salmakla tehdit ediyor. Spider-Man olarak biz ise, Peter Parker olduğumuz normal yaşamımızdaki kişisel problemlerimiz ile de başa çıkmaya çalışır iken, hem şehri korumak hem de baş düşmanımız ile yüzleşmek durumunda olacağız.

Marvel’s Spider-Man Remastered PC Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Çok Yüksek Gereksinimler

Hayranlık Uyandırıcı Işın İzleme Gereksinimleri

Nihai Işın İzleme Gereksinimleri

 

Exit mobile version