Marvel’s Spider-Man Remastered FPS Modu, Farklı Deneyim Sunuyor

Allah midenize zeval vermesin...

Marvel's Spider-Man Remastered FPS Modu, Farklı Deneyim Sunuyor

Insomniac Games stüdyosunun geliştirdiği ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanmış olan Marvel’s Spider-Man Remastered FPS modu ile oyuncular farklı bir perspektiften deneyim sunmaya hazırlanıyor. Haberimizin içeriğinden mod ile ilgili videoya göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Midnight Suns Çıkış Tarihi Açıklandı


Marvel’s Spider-Man Remastered, PC için çıktı çıkalı birbirinden farklı modlar ile karşılaşır olduk. Zaten oyunun duyurulmasının ardından, mod üreticilerinin ne tür çalışmalar ile karşımıza çıkacağı merak konusu olmuştu. Hatta esprili paylaşımlar bile yapılmıştı.

Bu zamana kadar Uncle Ben’in mezar taşı, Kurbağa Kermit, Kingpin, Miles Morales, Mary Jane, veya Stan Lee olarak oynayabildiğiniz birbirinden farklı ve ilginç görünüm modları ile karşılaşmıştık.

Sizin de bildiğiniz gibi mod üreticilerinin çalışmaları hayal güçleri ile sınırlı ve “Acaba şöyle olsa nasıl olur?” şeklindeki sorularımıza bu vesile ile yanıt almış oluyoruz. Bir diğeri de bu haberimizdeki mod ile cevabını oldu: “Marvel’s Spider-Man Remastered’ı FPS olarak oynasak nasıl olurdu?”

Marvel’s Spider-Man Remastered FPS Modu Nasıl Görünüyor?

jedijosh920 tarafından hazırlanmış olan mod, henüz indirmeye sunulmuş değil. Ama NexusMods sayfasını buradan takip edebilir ve indirmeye sunulduğunda kendiniz de deneyebilirsiniz. O zamana kadar Youtube videosu ile modun neye benzediğine bakabilirsiniz.

Videoda da görebileceğiniz üzere şehirde serbest gezinti yapılır iken kayıt alınmış ve herhangi bir çatışma sekansı içermiyor. Ne var ki bu haliyle bile baş dönmesine yol açabilecek modun, çatışma esnasında bir hayli zorluk yaşatacağını tahmin ediyoruz. Hele de ekranda birden fazla düşman var iken, bir kontrol sağlamanın mümkün olmaması gibi bir durum da söz konusu olabilir. Malumunuz sık sık takla atmak durumunda kaldığımız ve oyun da bu şekilde oynanmak için tasarlanmadığından dolayı düşmanları tutturmak bir hayli zor olacaktır. Ancak elbette serbest dolaşım sırasında tercih edilebilir bir kamera açısı olarak görünüyor.

Exit mobile version