Marvel’s Guardians of the Galaxy Yeni Fragmanı ile Göz Dolduruyor!

Star-Lord'un jet botlarını kainatta vahşi bir gezinti için ateşliyor olacağız.

Yayıncı Square Enix, 26 Ekim 2021’de çıkışını gerçekleştirecek olan Marvel’s Guardians of the Galaxy için yeni bir sinematik fragman yayınladı. Peki Marvel’s Guardians of the Galaxy bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Wolverine PlayStation 5 için Duyuruldu!


Marvel’s Guardians of the Galaxy Sinematik Fragman

Square Enix, Marvel’s GotG için yeni bir sinematik fragman yayınladı. Fragman sinematik sahnelerden oynanışa kadar birçok görüntüyü içerisinde barındırıyor. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Marvel’s Guardians of the Galaxy’ye yeni bir bakış getiren bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda Star-Lord’un jet botlarını kainatta vahşi bir gezinti için ateşliyor olacağız.

Öngörülemeyen Muhafızlar yanımızdayken, orijinal ve ikonik Marvel karakterleri evrenin kaderi için bir mücadeleye tutuşmuşken, olaylar arasında patlamalarla geçiş yapacağız. GotG tek oyunculu bir oyun olacak.

Star-Lord’un Element Patlatıcıları ile düşmanları yok edecek ve her Muhafızın benzersiz yeteneklerini çağırarak, vahşi çeşitlilikteki kozmik düşmanları alt edeceğiz. Yetenek ve stil ile savaşmak için cesur becerilerinizi ve ekibinizin farklı güçlerini karıştırmalı ve eşleştirmelisiniz. Elbette Milano’da uzayda süzülürken rock yapacak harika bir müzik olmadan GotG olmaz. Oyun 1980’lerin klasik hitleri ve orijinal parçalarıyla dolu.

50 yılı aşkın Guardians of the Galaxy bilgisinden esinlenen heyecan verici, orijinal bir hikâyeyi deneyimleyin. Quill ve Muhafızlar arasındaki seçilebilir diyalog seçenekleri, bu işlevsiz aile içindeki bağları güçlendirmenize yardımcı olacak. Yayınlanan fragmana yukarıda yer alan oynatıcı üzerinden ulaşabilirsiniz. Marvel’s GotG 26 Ekim 2021’de PlayStation 5, Xbox Series Ailesi, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Throwback Guardians Outfit Pack’i erken açmak için Marvel’s Guardians of the Galaxy ön satın alımı yapmanız gerekiyor. Bu, her bir Guardian için anında bir kıyafet almanızı sağlar, bu kıyafetler de Marvel çizgi romanlarındaki en ikonik görünüşlerden bazılarını içerir.

Marvel's Guardians of the GalaxyBu pakete dâhil olan kıyafetler:

Aynı zamanda oyunun dijital sürümünü satın almak Star-Lord için Social-Lord Kıyafeti’ni açar.


Peki siz fragman hakkında ne düşünüyorsunuz? Heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version