Marvel’s Guardians of the Galaxy Ray Tracing Özelliğine Kavuştu!

Oyun en sonunda Ray Tracing özelliği edindi.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Ray Tracing Özelliği

Marvel’s Guardians of the Galaxy, bugün PlayStation 5 ve Xbox Series X oyuncuları için Ray Tracing (Işın İzleme) Modu içeren yeni bir güncelleme aldı. Tüm platformlar için eklenen diğer özellikler arasında geri alma kaydetme özelliği ve çeşitli diğer hata düzeltmeleri ve oyun geliştirmeleri var. Marvel’s Guardians of the Galaxy Ray Tracing ö zelliği. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Guardians of the Galaxy İnceleme


Marvel’s Guardians of the Galaxy Ray Tracing Özelliği

Marvel’s Guardians of the Galaxy, bugün PlayStation 5 ve Xbox Series X oyuncuları için Ray Tracing (Işın İzleme) Modu içeren yeni bir güncelleme aldı. Gelen güncelleme sadece yeni nesil oyuncuların yararına olacak nitelikte değil.

PlayStation 4 oyuncuları performans iyileştirmeleri alırken, Xbox Series S oyuncuları sınırsız bir kare hızı seçeneği elde ediyor bu yama ile beraber. Ayrıca, çok sayıda hikaye bölümünde ve kilidi açılmamış olabilecek kupalarda da ilerleme engelleyiciler için çeşitli düzeltmeler var. Tam yama notlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

PlayStation 5 ve Xbox Series X

Tüm Konsollar

PlayStation 4

Xbox Series S

Genel Geliştirmeler

Başlıca Düzeltmeler

Diğer Düzeltmeler

Marvel’s Guardians of the Galaxy Ray Tracing özelliği konusunda ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version