Marvel’s Avengers Zarar Bilançosu!

Hayal kırıklığı...

Square Enix, 2021 mali yılına giriş yapmadan önce mevcut finansal sonuçlarını paylaştı. Paylaşılan detaylar dahilinde Marvel’s Avengers‘ın firmaya verdiği mali zarar açığa çıktı. Marvel’s Avengers zarar bilançosu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers İnceleme


Marvel’s Avengers Hayal Kırıklığı Yarattı

Square Enix, 2021 mali yılına giriş yapmadan önce mevcut finansal sonuçlarını paylaştı. Paylaşılan detaylar dahilinde Marvel’s Avengers’ın firmaya verdiği mali zarar açığa çıktı. M.A., çıkış yaptığı ikinci çeyrekte 229.4 milyon dolar net satış gerçekleştirilirken 48.4 milyon dolardan fazla da faaliyet zararı olduğu belirtildi.

3 milyon kopya satan oyun maliyetinin sadece yüzde 70’ini karşılayabildi. Yüzde 30’luk zararın karşılığıysa Analist David Gibson’a göre 62.8 milyon dolar.

Square Enix, Crystal Dynamics ve Eidos Montreal ortaklığında geliştirilen Marvel’s Avengers’ın PlayStation 5 ve Xbox Series ailesine çıkışı da 2021’e ertelendi. Buna ek olarak, Ekim ayında yayınlanması planlanan Kate Bishop karakteri de belirsiz bir tarihe ertelendi.

Crystal Dynamics CEO’su Scot Amos konu hakkında; ”Sizleri çok iyi anlıyorum. Ancak performans iyileştirmeleri, çok oyunculu modlar, online stabilite, ödüllendirme sistemi ve oyun sonu içeriği üzerinde stüdyomuz yoğun bir çalışma içerisinde. Oyunu daha iyi bir seviyeye getirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

Marvel's AvengersMarvel’s Avengers; Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow ve Thor’un San Francisco’daki yüksek teknoloji ile donatılmış Avengers Genel Merkezini açtıkları A-Day’de başlıyor. Kutlama, büyük yıkıma yol açan feci kaza sonucu ölümcül bir hâl alır ve yaşanan bu trajedi yüzünden suçlanan Avengers dağılır.

Bundan beş yıl sonra, tüm süper kahramanlar sürgünde ve dünya tehlikedeyken insanlığın tek umudu dünyanın en kuvvetli kahramanlarını yeniden bir araya getirmektir. Genel olarak oyunumuzun konusu bundan ibaret. Tabii ki işin içine daha sonrasında AIM ve Ms. Marvel’da giriyor.

Oyuncular, operasyonların karargahı olarak düşmanlardan geri kazanılmış bir Helicarrier kullanarak dünyanın dört bir yanındaki tehlike noktalarında Hero Mission’ları (tek oyunculu) ve Warzone Mission’lar (tek oyunculu veya iş birliği modu) başlatabilmekte. Yalnızca Avengers’ın üstesinden gelebileceği giderek artan tehditlere karşı Dünyayı korumak için dört oyuncuya kadar çevrimiçi olarak toplanılabilir.


İnceleme yazımızı henüz okumadıysanız yukarıdaki bağlantıdan içeriğimize erişebilirsiniz. Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version