Marvel’s Avengers İçin Son Güncelleme Yayınlandı

Yolun sonu yavaş yavaş geliyor...

Square Enix şirketinin tarihindeki başarısız oyunlar listesine Marvel’s Avengers, adını çıkışından kısa bir süre sonra yazdırmayı başardı. Bu tabloyu tersine döndürmek için zaman içerisinde fazlasıyla çaba sarf edilmişti aslında, ama bu da genel gidişatı değiştirmeye yetmedi. Ocak ayında yapılan duyurunun ardından, halihazırda Game Pass servisinde de olan canlı servis yapısındaki Marvel’s Avengers için son güncelleme yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1 PC Güncellemesi Yayınlandı (Güncel)


Marvel’s Avengers İçin Son Güncelleme Neler Getiriyor?

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında eş zamanlı olarak yayınlanan 2.8 versiyonlu güncelleme ile oyunun genelinde çeşitli hatalar için çözümlemeler ve ayarlamalar gerçekleştiriliyor iken neredeyse tüm MCU evreninden esinlenişmiş ve esinlenilmemiş bütün kıyafetleri, karakter tepkileri, bitiriş hareketleri ve isim levhaları da otomatik olarak Hero Card’ınıza ekliyor. Bu vesile ile oyun içi mağazadaki bütün içeriklere çevrimiçi olmaksınız ve herhangi bir ücret ödemeksizin erişim sağlayabileceksiniz. Buna ek olarak, Hero’s Catalysts ve Fragment Extractors da aynı şekilde oyundan kaldırılacak ve kazanılan Fragment ve deneyim puanı oranları kalıcı olarak en aşağı 1.5 kat şeklinde ayarlanmış durumda.

Öte yandan, yeni güncelleme ile Shipments sistemi ve Hero Challenge Cards da oyundan kaldırılıyor. Haliyle her ikisiyle de bağlantılı bütün eşyalara da otomatik olarak sahip olacaksınız. Buna ek olarak, tüm krediler oyun içi kaynaklara dönüştürülecek.

1200x627-marvels-avengers-sistem-gereksinimleri-neler-marvels-avengers-oyunu-kac-gb-1597395786265

Son olarak, 30 Eylül 2023 tarihinde resmi destek bütünüyle sonlandırılacak. Ancak yeni bir büyük gelişmeye kadar, ana senaryo ve çok oyunculu modların açık bırakılacağı da söylenmiş. Yani oyunu oynamaya devam edebileceksiniz.

30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla Marvel’s Avengers, dijital olarak satın alınamayacakmış. Yani çevrimiçi mağazalardan kaldırılacağı anlamına geliyor. Oyunun Game Pass ve PlayStation Plus servislerinde yer alıyor, ama geliştiricinin ‘bu sayfada ele alınan tüm değişiklikler oyunun Game Pass ve PlayStation Plus Extra sürümleri için de geçerli olacak’ söylemine bakılırsa, belirtilen tarihte her iki servisten de kaldırılacak olması yüksek ihtimal.

 

Exit mobile version