Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Fazı Duyuruldu! İşte Filmler

1 yıl içerisinde tam 7 MCU filmi vizyona girecek.

Marvel Sinematik Evreni 4. Faz Filmleri

Marvel hayranlarına güzel bir haberimiz var. Marvel, Spider-Man: Far From Home filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazı için özel bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan video gelecek birçok filmden yeni sahneler barındırıyor. Eternals’tan ilk görseller paylaşılırken Black Panther ve Captain Marvel filmlerinin devam isimleri de duyuruldu. Marvel Sinematik Evreni 4. faz filmleri. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: NetherRealm Marvel Dövüş Oyunu Üzerinde Çalışıyor Olabilir!


Marvel Sinematik Evreni 4. Faz Filmleri

Marvel, Spider-Man: Far From Home filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazı için özel bir tanıtım videosu yayınladı. Disney Plus üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulan WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier ile devam eden Marvel Sinematik Evreni 4. fazında yeni filmler de birer birer izleyici karşısına çıkacak.

Black Widow’da dahil 1 yıl içerisinde tam yedi adet Marvel filmi gösterime girecek. Korana sebebiyle erteleme alan filmlerin arka arkaya gösterime girecek olması en çok biz Marvel severlerin işine yarayacaktır diye düşünüyorum. Marvel, evrenin 4. faza nasıl geldiğini özetleyen ve 4. faz filmlerinden yeni görüntü ve bilgilerin yer aldığı özel bir video yayınladı.

Videoda oyuncu kadrosunda Angelina Jolie’nin yer aldığı Eternals’tan ilk görüntülere yer verilmiş. Ayrıca Black Panther 2’nin yeni adı Black Panther: Wakanda Forever, Captain Marvel 2’nin yeni adı ise The Marvels olduğu duyuruldu. Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın vizyon tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlenirken, 4. faz filmlerinin de logoları güncelleme almış. Son olarak elbette en çarpıcı nokta videonun sonunda yer alıyor.

Fantastic Four filminin resmi logosu ilk kez bizlerin beğenisine sunuldu. Henüz resmi bir çıkış tarihi yok ancak Guardians of the Galaxy VOL 3’ün hemen ardından vizyona gireceğini düşünürsek 2023’ün son aylarına doğru vizyonda olması muhtemel. Söz konusu videoya yukarıda yer alan oynatıcı üzerinden ulaşabilirsiniz. Peki ya siz Marvel Sinematik Evreni 4. faz filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Eternals için heyecanlı mısınız? Fantastic Four?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimizle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version