Marvel Rivals Loki Oynanış Fragmanı

Selamlar Echo ve Reaper!

Marvel Rivals Loki Oynanış Fragmanı

Marvel Rivals Loki oynanış fragmanı ile karşımızda. Karakterin yeteneklerinin sergilendiği fragman, Overwatch 2 oyunundan Echo ve Reaper’ı anımsatıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: F1 24 Oynanış Fragmanı Yayınlandı


NetEase Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Marvel Rivals, geçtiğimiz ay içerisinde duyurulmuştu. PC (Epic Games Store ve Steam) için Türkçe dil desteği ile ücretsiz olarak yayınlanması beklenen 6v6 takım tabanlı çok oyunculu üçüncü kişi bakış açısından oynanacak olan aksiyon oyunu, Avengers, Guardians of the Galaxy ve X-Men dahil pek çok tanınmış Marvel karakteri karşımıza çıkacak.

Marvel Rivals Loki Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Şu an için net bir çıkış tarihi bulunmayan oyun için, Loki karakterine dair bir oynanış fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz fragmanda, etkili uzun menzilli saldırıları görebiliyoruz. Ayrıca belirli bir mesafeye kadar yaklaşmanız durumunda bedenini terk ederek güvenli bir noktaya da gidebiliyor.

Karakterin dikkat çeken yeteneklerinden bir tanesi de, Reaper (Overwatch 2) ile benzerlik gösteren yakınlardaki bölgelere ışınlanabilmesi iken bir diğeri de Echo ile benzerlik gösterir şekilde hem başka bir karaktere dönüşmesi hem de dönüştüğü karakterin yeteneklerini tam anlamıyla kullanabilmesi.

Şimdilik net bir çıkış tarihi olmasa da, Mayıs içerisinde düzenlenmesi beklenen bir kapalı alfa testi var. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, buradan resmi sayfaya ulaşabilirsiniz.

Marvel Rivals oyununda bir ekip oluşturup, eşsiz takım oluşturma yetenekleri için güçlerimizi birleştirerek, çok çeşitli stratejiler kurabilecek ve gerçek zamanlı olarak yıkılabilir çevre ile daimi olarak değişen savaş alanında mücadeleye gireceğiz.

Hızlı tempolu oynanış ile karakterler arasında eşsiz kombinasyonların yaratılmasına olanak tanınacak olan oyunda, takım arasında bir araya getirilebilecek süper güçler sinerjisi ile yeni taktiklerin ortaya çıkartılması neticesinde karşılaşmanın gidişatında değişim yaşanabilecek.

Son olarak, oyunun nihai sürümünün yayınlanması sonrasında, sezonluk güncellemeler yayınlanacak. Bu sayede, yeni süper kahramanlar ve haritalar oyuncuların beğenisine sunulacak. Ayrıca kilidi açılacak olan yeni içerikler ile oynanışta uygulanabilecek stratejilerin yelpazesi de genişleyecek.

Exit mobile version