Man of Medan ve Little Hope için Yeni Nesil Güncellemeler Yayınlandı

PS4 ve Xbox One versiyonları için ücretsiz yükseltebiliyorsunuz...

Man of Medan ve Little Hope için Yeni Nesil Güncellemeler Yayınlandı

The Devil In Me oyununun çıkışını bekler iken, Bandai Namco Entertainment ve Supermassive Games bizlere bir sürpriz yaptı ve The Dark Pictures Anthology: Man of Medan ve Little Hope için yeni nesil güncellemeler yayınladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Devil in Me Çıkış Tarihi Netlik Kazandı


Man of Medan ve Little Hope, PS5 ve Xbox Series Güncellemelerine Kavuştu

Son olarak The Quarry ile karşımıza çıkmış olan İngiliz stüdyo, 2018 yılında duyurulan The Dark Pictures Anthology oyunlarının geliştiriciliğini üstlenmişti. Her birinin kendisine özgü hikayesinin ve karakterlerinin olduğu Man of Medan, Little Hope ve House of Ashes oyunlarını gördüğümüz serinin ilk sezonunun kapanışı olacak The Devil In Me, geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. 18 Kasım 2022 tarihinde çıkacak olan oyun için bekleyiş sürer iken, Bandai Namco Entertainment ve Supermassive Games tarafından yapılan duyuru ile The Dark Pictures Anthology: Man of Medan ve Little Hope için PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları yayınlandı.

Bu iki oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz, platform tercihinize göre, ücretsiz bir güncelleme ile mevcut nesil versiyonuna yükseltme yapabiliyorsunuz. PC için de ayrıca bir güncellemenin yayınlanmış olduğunu söyleyelim.

Verilen bilgilere göre, ücretsiz güncelleme ile yeni zorluk ayarları ve QTE uyarıları, iyileştirilmiş kullanıcı arayüzü ve etkileşimler, güncellenmiş olay tetikleyiciler, arttırılmış yürüme hızı, daha fazla erişilebilirlik seçenekleri ve Man of Medan için platformları kapsayacak şekilde daha önceden görmediğimiz Flooded isimli yeni bir bölüm daha ekleniyor. Ekstra bölüm, yeni oynanış ve oyunun sonuna yeni ölümler ekliyormuş.

Man of Medan Hakkında

İkinci Dünya Savaşı dönemine ait olduğu iddia edilen gemi enkazını bulmak isteyen Amerikalı dört kafadar genç, kaptanı Fliss olan bir dalış teknesi ile yola çıkıyorlar. Ne var ki, sonradan patlayan fırtına olayların tam tersine dönmesine neden oluyor ve bahsi geçen gemide kapana kısılan kafadarlar için bir ölüm-kalım mücadelesi başlıyor.

Little Hope Hakkında

İzole edilmiş sisli Little Hope kasabasında kapana kısılmış olan dört üniversite öğrencisi ve profesörlerinden oluşan beş kişilik grubun hikayesine ortak oluyoruz. Bir yandan kasabadan kaçmanın yolunu bulmaya çalışan grup, bir yandan da kasabanın geçmişinde yaşanmış olan olayların yansımaları ile mücadele etmeye çalışacak. Hayatta kalabilmek için de kendilerini kovalayan hayaletlerin arkasındaki gizemi çözmeleri gerekecek.

Exit mobile version