Mafia Serisi Geri Dönüyor!

Ah Vito Vah Lincoln

Mafia serinin birçok oyuncu için oldukça özel bir yere sahip olduğuna eminim. Özellikle ikinci oyun ile büyük başarılara imza atan Mafia, satış rakamları ile de stüdyonun gözbebeği haline gelmiş durumda. Gelen detaylara göre Oyun Derecelendirme Komitesi, Mafia 2 ve 3’ün Definitive Edition versiyonunu mevcut nesil konsollar ve PC için derecelendirdi. Mafia serisi geri dönüyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Saints Row The Third Remastered Duyuruldu!


Mafia 2 ve 3 Definitive Edition Sızdırıldı

Oyun Derecelendirme Komitesi, Mafia 2 ve 3’ün Definitive Edition versiyonunu mevcut nesil konsollar ve PC için derecelendirdi. Buna ek olarak Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Kurulu da aynı şekilde listeyi derecelendirerek sızıntıları doğrulamış oldu. Definitive Edition ile beraber tüm indirilebilir içerikler tek bir pakete dahil edilmiş olacak.

Herhangi bir remastered çalışması söz konusu olacak mı bilmiyoruz. Henüz konu hakkında 2K Games’ten resmi bir açıklama gelmiş değil. Detaylar paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden bilgilendirmeye devam edeceğiz. Mafia 2 Ağustos 2010’da PS3, Xbox 360 ve PC için, 3 ise Ekim 2016’da PS4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti.

Mafia Serisi Geri Dönüyor!

Mafia 2: Çocukluk arkadaşı Joe ile birlikte organize suç dünyasına giren Vito Scaletta’nın ilgi çekici hikayesine hoşgeldiniz! Kendilerini, sokaklarda Mafyaya kanıtlamaya çalışırken bulan bu iki kafadar, hırsızlık gibi düşük düzeyli işlerle bu hayata atılırlar. Vito ve Joe, Mafya ailesinin statü merdiveninde hızla yükselirken hayatın akıllı bir adam için her zaman göründüğü kadar ihtişamlı olmadığını anlarlar.

Mafia 3: Lincoln Clay, Vietnam’da geçirdiği savaş dolu yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır. İtalyan Mafyası yeni ailesini, yani zenci mafyasını ortadan kaldırınca Lincoln da yeni bir aile kurarak bu işin bu işin arkasındaki bütün Mafioso’lara karşı askeri düzeyde bir intikam mücadelesine giriyor.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Mafia serisi için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version