Lords of the Fallen İçin İndirilebilir İçerik Yayınlanacak Mı?

Oyuncuların geneli talep etmezse, unutun gitsin...

HEXWORKS başkanı Saul Gascon ile yapılan röportaj sırasında, Lords of the Fallen için indirilebilir içerik konusu açıklığa kavuştu. Stüdyo bu konuda kararı bize bırakmış durumdaymış.


İlginizi Çekebilir: Yeni Lords of the Fallen Fragmanı, Farklı Dünyaları Gösteriyor


Lords of the Fallen, 13 Ekim 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bertaraf edilişinin milyar yıl sonra intikam için geri dönecek olan kötü niyetli tanrı olan Adyr ve saçtığı kötülükleri ile mücadele edeceğimiz oyun, yirmi beş ila otuz saat arasında bir oynanış sunacak. Elbette bizi farklı bitişlerin bekleyeceğini de söylemeden geçmeyelim.

HEXWORKS stüdyosunun ilk oyunu olacak Lords of the Fallen için hem heyecanlıyız hem de hayal kırıklığı olup olmayacağı konusunda kafamızda soru işaretleri de yok değil. Ancak bu zamana kadar yapılan sunumlara bakılırsa, bizleri tatmin edici bir deneyim bekliyor.

The-Lords-of-the-Fallen_03

Lords of the Fallen İçin İndirilebilir İçerik, Oyuncuların Kararına Bağlı

Yakın bir zaman önce MP1st sitesi tarafından geliştirici stüdyonun başkanı Saul Gascon ile bir röportaj gerçekleştirildi. Bu röportaj sırasında söylenene göre HEXWORKS için mevcut plan, Lords of the Fallen oyununun çıkışı sonrasında bir sonraki büyük projeye geçmekmiş. Ne var ki oyuncular tarafından talep edilmesi durumunda, indirilebilir içerik için kollar sıvanabilirmiş. Yani bu noktada ekip geleneği devam ettirmek yerine, kararı biz oyunculara bırakmayı uygun bulmuş.

İndirilebilir içeriklerin dışında HEXWORKS, en aşağı altı veya on iki ay boyunca oyuncular tarafından yapılacak olan geri dönüşlere bağlı olarak yayınlanacak olan ücretsiz güncellemeler ile Lords of the Fallen oyununun destekleneceği söyleniyor. Bu ücretsiz güncellemeler, iyileştirmeler ve oyuncuların taleplerini kapsayacakmış.

Son olarak Lords of the Fallen, PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde 1440p çözünürlükte 30 FPS veya 1080p çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynanabilecek. Diğer bir deyişle, 4K çözünürlük desteği olmayacak.

En Düşük Gereksinimler (720p – Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Ayarlar (1080p – Yüksek Kalite Ayarları)

Exit mobile version