LinkedIn Oyun Özelliği Kazanacak

Eli işte gözü oynaşta durumu olmasın da...

LinkedIn Oyun Özelliği Kazanacak

Görünüşe göre LinkedIn oyun özelliği kazanma yolunda. Şimdilik detaylı bir açıklama veya bilgi olmasa da, platform sözcüsü müjdeyi verdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (14 Mart)


Bildiğiniz gibi LinkedIn, ağ ve grup üyeleri ile kurulan iletişimler vasıtasıyla kariyer basamaklarını çıkmak ve iş ve motivasyon ile ilgili profilleri sergilemek için kullanılıyor. Son yıllarda daha fazla popüler hale gelen platform, kişiler arasında sosyal iletişim kurmak için de kullanılıyor. Yakın bir zaman önce yaşanan bir gelişmeye bakılırsa, LinkedIn oyun özelliği de kazanacakmış gibi görünüyor.

LinkedIn Oyun Özelliği ile Etkileşimi Arttırmayı Hedefliyor

TechCrunch tarafından rapor edilene göre platformun liderlik ekibi, etkileşimi arttırmak için bir dizi oyunu kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Verilen bilgiye göre eklenmesinin düşünüldüğü oyunlar, bulut oyunculuk sistemlerinin kullanıldığı oyunlar olmayacakmış. Daha çok, LinkedIn teması ile uyumlu küçük çaplı bulmaca türünde olacaklarmış. Halihazırda da Queens, Crossclimb ve Inference olmak üzere üç oyun geliştirilme aşamasındaymış.

Konu ile ilgili olarak platform sözcüsü, “Bir parça eğlencenin, ilişkileri derinleştirmenin ve sohbetler için elverişli duruma önayak olmanın yolunu açmak için LinkedIn deneyimine bulmaca tabanlı oyunlar eklemeyi düşünüyoruz. Daha fazlası için beklemede kalın!” yorumunda bulundu.

Exit mobile version