Layers of Fear Çıkış Zamanı Belli Oldu

Oyunun adı da artık Layers of Fears değil...

Layers of Fear Çıkış Zamanı Belli Oldu

IGN FanFest sırasında Bloober Team tarafından yapılan duyuruyla, 2021 yılında Layers of Fears olarak tanıtılan oyunun adının artık Layers of Fear olarak anılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra, artık en azından çıkacağı ayı da öğrendik.


İlginizi Çekebilir: Bloober Team Silent Hill 2 Remake Hakkında Konuştu


Observer, Layers of Fear, Blair Witch ve The Medium gibi birçok farklı ve beğeni toplayan oyun ile karşımıza çıkmış olan Bloober Team, halihazırda Silent Hill 2 Remake ve yeni duyurulan Project M dahil birçok farklı proje üzerinde çalışıyor. Bunlardan bildiğimiz bir diğeri, Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olan Layers of Fear da Tokyo Game Show 2021 sırasında duyurulmuştu.

Yoğun araştırma ve saplantılarının esiri olmuş sanatçıların hikayelerini keşfedeceğimiz bir anlatıma odaklanılacak olan yeni oyun, duyguları zenginleştiren bir korku sunacak. Önceki Layers of Fear’lar ile oluşturulan temeller üzerine geliştirilen olup, yeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak.

Sürükleyici bir hikayenin gerilim dolu bir keşif hissiyatı ile sunulacağını öğrendiğimiz yeni oyunun, daha geniş bir hikaye örgüsü ile dallanıp budaklanan anlatıma farklı bir bakış açısı kazandırılması ile daha ürkütücü bir deneyimin bizi bekleyeceğinin sözü verilmişti.

Layers of Fear Ne Zaman Geliyor?

Işın izleme teknolojisinin yanı sıra, 4K çözünürlüğün ve HDR efektlerinin desteklenecek olmasının yanı sıra, Lumen sistemini de kullanacağı söylenmiş olan Layers of Fear, Bloober Team tarafından IGN FanFest sırasında yapılan resmi duyuru ile Haziran ayı içerisinde bizlerle olacak. Şimdilik net bir tarih verilmiş değil, ama Summer Game Fest öncesinde açıklık kazanacağını tahmin ediyoruz.

Türkçe altyazı ve arayüz desteğinin de olacağı oyun için yayınlanan yeni fragmana ve aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version