Layers of Fear Çıkış Tarihi Duyuruldu

Oynanabilir demo da yayınlandı!

Layers of Fear Çıkış Tarihi Duyuruldu

Anshard Studio ve Bloober Team, yaptıkları duyuru ile Layers of Fear çıkış tarihi için merak edilen soruya cevap verdiler. Ayrıca bugün itibarıyla oynanabilir demo da yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Layers of Fear Oynanış Videosu


Layers of Fear Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bugüne kadar önümüzdeki ay satışa sunulacağımız Layers of Fear, yayınlanan basın bildirisinde konuşan Bloober Team Üst Yöneticisi Piotr Babieno tarafından ilan edilene göre PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için 15 Haziran 2023 tarihinde satışa sunulmuş olacak.

“Layers of Fear’ın çıkış tarihi açıklamaktan ve bu eksiksiz korku deneyimini Xbox Series X|S, PlayStation 5 ve PC’deki oyunculara 15 Haziran’da getirecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Unreal Engine 5 gücü ile görsel olarak önceki çalışmalarımızı geride bırakan, acı çeken  sanatçıların zihnine unutulmaz bir yolculuk sunan bir oyun yarattık. Hem yeni hem de geri dönen oyuncuların oynamaya başlaması adına heyecanlıyız.”

Son olarak, bugün yayınlanan ve 22 Mayıs 2023 Pazartesi gününe kadar indirip oynayabileceğiniz Steam demosuna da göz atmayı ihmal etmeyin.

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (1080p @ 60 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Açık, 1080p @ 60 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Işın İzleme: Açık, 4K @ 60 FPS)

Layers of Fear Hakkında

Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve Haziran ayı içerisinde satışa sunulması beklenen oyun, yoğun araştırma ve saplantılarının esiri olmuş sanatçıların hikayelerini keşfedeceğimiz bir anlatıma odaklanılacak ve duyguları zenginleştiren bir korku sunacak. Önceki oyunlar ile oluşturulan temeller üzerine geliştirilmekte olup, yeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak.

The Painter, The Actor ve The Writer olmak üzere üç farklı hikaye sunulacak. Bu hikayeler esasen indirilebilir içeriği Inheritance ile Layers of Fear ve The Final Note içeriği ile Layers of Fear 2 oyunlarını temsil ediyor. Haliyle kafamızdaki bütün soru işaretleri de cevaplarını bulmuş olacak. Ayrıca, kullanılacak olan yeni bir mekanikler iken ek özellikler ile bölümler ve hikayeler birbirlerine çok iyi bir şekilde bağlanacak.

Işın izleme, Niagara, HDR ve 4K çözünürlük desteği ve Lumen sistemi ile gerçeğe çok yakın görüntüler ile korkuyu iliklerimize kadar hissedeceğimiz senaryo boyunca, karanlık ortamlar ve pek çok bulmaca da bizi bekleyecek.

Exit mobile version