Larian Studios Çok Farklı Bir Proje İçin Kolları Sıvadı

Yeni maceralara pupa yelken açıyorlar...

Baldur’s Gate 3 ile 2023 yılına damgasını vuran, 2024 yılına da vurmaya devam eden Larian Studios için sırada neyin olduğu bir süredir merak ediliyordu. Geçmişteki açıklamaları arasında Divinity serisine geri dönebileceklerine dair söylemlerde bulunması ile heyecanlanmış olsak da, görünüşe göre Larian Studios çok farklı bir proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


İlginizi Çekebilir: GDC Ödülleri 2024 Kazananları Açıklandı


Yakın bir zaman önce düzenlenen GDC 2024 sırasında açıklamalarda bulunan kurucu Swen Vincke, Eurogamer tarafından gerçekleştirilen bir röportaj sırasında Baldur’s Gate sayfasını kapattıklarını söyledi. Öyle ki, stüdyo olarak üçüncü oyun için herhangi bir genişleme paketi veya yeni bir oyun üzerinde çalışmayacaklarını söyledi.

Larian Studios Çok Farklı Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

Baldur’s Gate serisini Wizards of the Coast şirketine devretmiş olan Belçika menşeli stüdyo, özgün projelere yelken açmış. Ne var ki halihazırda üzerinde çalışılan proje, devasa boyutta bir rol yapma oyunu olmayacakmış.

Baldur's Gate 3'ün PC Versiyonu Erken Çıkacak

Bakalım Baldur’s Gate 3 ile seriye veda mı edeceğiz, yoksa bekleyişimiz yıllar sürecek olsa bile bir Baldur’s Gate 4 görebilecek miyiz? Malumunuz son oyun ile gelinen nokta, her yönden muazzam ve gönüllü olacak bir stüdyonun da işinin bir hayli zorlu olacağını söyleyebiliriz.

Diğer yandan, bakalım Larian Studios karşımıza nasıl bir oyun ile çıkacak? Her ne olursa olsun, beklemeye değer bir oyun olacağını tahmin ediyoruz. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version