Lara Croft Call of Duty’ye de Geliyor

Lara Croft mu, Nicki Minaj mı?

Yeni sezonda Lara Croft Call of Duty‘ye de geliyor. Şimdilik pek bir detay verilmemiş olsa da, sezon arası güncelleme ile ünlü hazine avcısını ve mezar yağmacısını da harita üzerinde görebileceğiz.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Duyuru Zamanı Belli Oldu!


Bildiğiniz gibi Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 için duyurulmuş olan beşinci sezon, 2 Ağustos 2023 Çarşamba günü itibarıyla başlayacak. Sezon genelinde her iki oyun için de yeni çok oyunculu haritaları, yeni modlar, DMZ modu dahil yeni oynanış özellikleri, yeni silahlar ve yeni operatörler, oyuncuların beğenisine sunulacak. Bunların bir kısmı ilk gün için, bir kısmı da sezon arası güncelleme için planlanıyor.

Bahsi geçen operatörlerden üç tanesinin yapılan duyuru ile Nicki Minaj, 21 Savage ve Snoop Dog olacağı açıklanmıştı. Bu operatörler Snoop Dogg’u daha önceden de görmüştük. Ne var ki Nicki Minaj, kendi adını taşıyan ilk operatör olarak serinin tarihine geçecek. 21 Savage ise sezon arası güncelleme ile oyuna dahil olacak.

Lara Croft Call of Duty’ye de Konuk Olacak

Beşinci sezonun bir diğer büyük sürprizi ise, ilk kez 1996 yılında hem oyun dünyasına hem de hayatımıza girmiş olan ünlü hazine avcısı ve mezar yağmacısı Lara Croft olacak. US PlayStation Blog üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, ünlü karakterin sezon arası güncelleme ile yeni bir operatör paketinin parçası olarak oyuncular ile buluşturulacağı söylenmiş.

Untitled-1LC

Şu an için bu pakette nelerin bulunacağı söylememiş. Bilhassa son üçlemeye dayalı içeriklerin olacağına şüphe yok. Mesela silah süsü olarak bir buz kıracağı görebiliriz. Bunun yanı sıra, özel silah kaplamaları ve bazı çıkartmalar veya daha başka şeyler de içeriğe dahil edilebilir. Gelişmeler yakından takipteyiz.

Exit mobile version