La Casa De Papel Türkiye Uyarlaması Geliyor!

İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat..

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamalara göre son dönemlerin popüler dizisi La Casa De Papel Türkiye uyarlaması ile karşımıza çıkacak. La Hay De Maske olarak adlandırılacak olan komedi türündeki filmin oyuncuları belli oldu.


Benzer İçerik: Marvel Sinematik Evreni 4. Faz Duyuruldu


La Casa De Papel Türkiye Uyarlaması Nasıl Olacak?

Beyazperde tarafından aktarılan detaylara göre, La Casa De Papel’in Türkiye uyarlaması olacak olan komedi türündeki La Hay De Maske’nin çekimlerine başlanmış durumda.

La Hay De Maske’nin dizi değil, film olacağını hatırlatalım.

Filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan gibi isimler yer alırken, karakterlere de İzmir, İstanbul, Sivas ve Yozgat gibi takma isimler verilecek.

Sineline Yapım tarafından üstlenilen filmin yönetmen koltuğunda ise Sefa Özçelik yer alıyor.

La Hay De Maske Oyuncular Listesi

La Casa De Papel Türkiye Uyarlaması

La Casa De Papel Sezon 5 Ne Zaman Yayınlanacak?

Türkiye uyarlamasını bir kenara bırakırsak, dünya genelindeki milyonlarca insan La Casa De Papel’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Nitekim geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi bir açıklama ile, dizinin son sezonunun çekimlerinin bittiği duyurulmuştu.

Netflix Türkiye tarafından “Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı.” açıklaması ile duyurulan dizinin son sezonu, muhtemelen önümüzdeki aylarda yayınlanacak.

 

Exit mobile version