Konami Animation Stüdyosu Kuruldu: Oyunlar Anime ve Film de Olacak

Japon oyun devi de treni yakaladı...

Konami Animation Stüdyosu Kuruldu Oyunlar Anime ve Film de Olacak

Sektörün büyük yayıncılarının, ellerinde bulundurdukları fikri mülkiyetleri daha fazla kitleye ulaştırmak istemeleri, doğal bir istek ve bunun için de farklı girişimlerde bulunuluyor. Dizi-film ve kitap uyarlamaları, bunların başlıca örnekleri diyebiliriz. Yakın bir zaman önce de Japon oyun devi de bu geleneğe dahil oldu. Konami Animation stüdyosu kuruldu.


İlginizi Çekebilir: Until Dawn Filmi Yapım Aşamasında


Konami Animation Stüdyosu, Popüler Oyunları Daha Fazla Kitleye Ulaştıracak

Popüler oyunlarını anime ve film uyarlamaları ile daha fazla kitleye ulaştırmaya çalışacak olan oyun devi, bunu üç ana başlık altında ele alacak. Oyun geliştirilme sürecini destekleyen ilkeler göz önünde bulundurulacak iken, ikinci ve üçüncü adımlarda ise hem benzersizin yakalanması hedeflenecek ve oyun geliştirme teknolojileri ile animasyon projeleri bir araya getirilecekmiş.

Oyun geliştirme sürecinde, hikaye ve karakterler büyük önem arz edecekmiş. Animasyonun her seviyesinde yer alacağını da söyleyen Konami, hem büyük hem de küçük bütçeli yapımlar ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Ayrıca oyun geliştirme teknolojileri ile animasyon projelerinin bir araya getirilmesi ise aynı anda hem anime hem de film dünyasına saygı duruşunda bulunulacağı belirtiliyor.

Yu-Gi-Oh Card Game Chronicles ise serinin yirmi beşinci yıl dönümü anısına ilk proje olup, serinin unutulmaz karşılaşmalarını ve anlarını izleyicilere sunuyor. Eğer bir göz atmak isterseniz, aşağıdaki videodan ulaşabilmeniz mümkün oluyor.

Exit mobile version