Komik Resident Evil 4 Remake Videosu Yayınlandı

Bakalım seri kaç bölüm olacak?

Komik Resident Evil 4 Remake Videosu Yayınlandı

Resident Evil 4 Remake ile Cuma günü PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında buluşacağız. Geçtiğimiz hafta yayınlanan inceleme puanları ile gümbür gümbür gelen oyun için geri sayım devam eder iken, Capcom da tanıtımlar yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda, komik Resident Evil 4 Remake videosu ile karşımıza çıktı.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake İnceleme Puanları


Bildiğiniz gibi yine Leon Scott Kennedy rolünde olacağımız oyunda, Birleşik Devletler başkanının kaçırılan kızı Ashley Graham’ı bulmak ve sağ salim eve geri getirmek için zorlu bir maceraya çıkıyorduk. Yolumuz ise bizi Avrupa bölgesinde, halkı gizemli bir tarikat tarafından Las Plagas ile ele geçirilmiş bir İspanyol köyüne çıkıyordu.

Komik Resident Evil 4 Remake Videosu

capcomasia Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ve aşağıdan izleyebileceğiniz anime video ise maceranın başlangıcına ışık tutuyor ve bu daha ilk bölüm. Yani muhtemelen çıkışına kadar diğer bölümler de yayınlanmış olacak.

Bir dakikaya yakın uzunluğu olan Leon and the Mysterious Village isimli bölümde, karakterimiz Leon Scott Kennedy köyde dolaşır iken karşısına çıkan köylülere Ashley’yi görüp görmediklerini soruyor. Ne var ki söylenenleri anlamıyor. Zaten sonrasında da olanlar oluyor. Keyifli seyirler dileriz.

Exit mobile version