Kojima’nın Xbox Oyunu Overdose Olabilir

Tom Henderson bir kez daha sahnede!

Kojima'nın Xbox Oyunu Overdose Olabilir

Ortaya çıkan yeni bir söyleme göre, Kojima’nın Xbox oyunu Overdose. Söylemin kaynağı ise Tom Henderson. Peki ünlü gazeteci neler dedi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hideo Kojima Xbox ile Oyun Projesi Üzerinde Çalışıyor


Hafta sonunda gerçekleştirilen Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında Hideo Kojima, yaptığı açıklama ile Xbox işbirliğinde bulut tabanlı bir oyun geliştirdiğini resmen açıklamıştı. Her ne kadar tam bir detay vermemiş olsa da, daha önceden ne deneyim edilmiş ne de görülmüş bir şey ile karşılaşacağımızı söylemişti. Söz konusu Kojima olunca, elbette bir şekilde meraklanmamak elde değil.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde bir makale yayınlayan Tom Henderson, ünlü yönetmenin Overdose adı altında geliştirilen yeni oyununu gördüğünü söylemişti. Hatta yazısında biraz detaya da girmiş ve Death Stranding oyunundaki Mama ve Lockne karakterlerini canlandıran Margaret Qualley’nin başrol koltuğunda oturduğunu da sözlerine eklemişti. Bunun üzerinden çok geçmeden, Kojima Productions iletişime geçmiş ve kaldırılmasını talep etmiş. Ancak Henderson bu talebi geri çevirmiş.

Kojima’nın Xbox Oyunu Overdose Mu Çıkacak?

Xbox & Bethesda Games Showcase sunumundaki duyuru sonrasında ise, ünlü oyun gazetecisi yeni bir açıklama yaptı ve makalesinde bahsettiği Overdose oyununun Hideo Kojima ile Xbox ortaklığında geliştirilen bulut tabanlı oyun olduğunu söyledi.

Yayınladığı yeni yazısında bir öncekinde belirtmeyi unuttuğu kilit bir detaya da değinen Henderson, gösterim sırasında oyunu oynayan kişinin bir mobil cihaz kullandığını söylüyor ve cihazın da Google Pixel olduğuna neredeyse tam emin olduğunu da açıkça belirtmiş.

Son olarak, Tom Henderson bahsi geçen kesitin başta yeniden ortaya çıkan eski bir kesit olduğunu düşünmüş olsa da, videonun kaynağı tarafından bu yılın başlarında hazırlandığını söylediğini aktarmış.

Exit mobile version