Kojima Productions Farklı Sektörler için Bölüm Açıyor

Hideo Kojima hayalini gerçekleştirmeye çok yakın...

Kojima Productions farklı sektörler için yeni bir bölüm açıyor. Bu da elbette Hideo Kojima’nın hayalini gerçekleştirmesine artık çok yakın olduğu anlamına geliyor. Konu ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Filminin Fragmanı Yayınlandı! 


Oyun sektörünün ünlü isimlerinden olan Hideo Kojima, en az oyunlar kadar film sektörüyle de yakından ilgili. Hatta kendisinin gönlünde yatan aslanın yönetmenlik olduğunu biliyoruz. Bunu, zaman içerisinde çıkarttığı oyunlardaki uzun sinematik sahnelerden de gayet net bir şekilde anlamıştık. Hatta bazıları o kadar uzun oluyordu ki, oyun oynadığımızı unutuyor ve film izlediğimize inanmaya başlıyorduk.

Hideo Kojima bu hayalini Kojima Productions ile gerçekleştirmeye artık hiç olmadığı kadar yakınlaştı. Hatırlayacağınız üzere geçmişte, BBC Newsbeat Youtube kanalı üzerinden yayınlanan Death Stranding: Inside Kojima Productions belgeseli sırasında, Hideo Kojima stüdyosunun gelecekte filmler çekmeye başlayacağını da dile getirmişti. O zaman artık gelip çattı.

Kojima Productions Dizi, Film ve Müzik

Kojima Productions Farklı Sektörler Üzerinde de Faaliyet Gösterecek

Games Industry sitesine yansıyan habere göre, Los Angeles şehrinde açılacak olan yeni dizi, film ve müzik bölümünün başında, Sony Interactive Entertainment çatısı altında yirmi sekiz yıl boyunca çalışmış ve birçok farklı pozisyonda görev almış olan Riley Russell bulunacak.

Yapılan açıklamaya bakılırsa, yeni bölümde televizyon, müzik ve film konusunda olduğu kadar oyun sektörüne daha aşina olan yaratıcı ve yetenekli profesyoneller ile çalışılacak.

“Ekibin Kojima Productions altında geliştirilmekte olan mülkiyetlerin ulaştığı kitleyi ve farkındalığını genişletmek ve popüler kültürümüzün bir parçası haline getirmek amacı var. Küresel bir kuruluş olsak da, yeni iş geliştirme ekibi Los Angeles, California merkezli olacak. Tüm eğlence sektörü genelindeki, çalışabildiğiniz en iyi eğlence yeteneği ile çalışmak için gerçekten heyecanlıyız ve sabırsızlanıyoruz.”

Bildiğiniz gibi Hideo Kojima ile Konami arasında yaşanan sürtüşmenin ardından, ünlü isim Kojima Productions’ı 2015 yılında bağımsız bir stüdyo olarak yeniden kurmuştu. Geride bıraktığımız zamanda ise sadece Death Stranding ile karşımıza çıkmıştı. Sıradaki projenin ne olduğu belirsizliğini koruyor olsa da, Hideo Kojima’nın bir korku oyunu yapmayı çok istediğini biliyoruz. Bakalım beklediğimiz duyuru ne zaman gelecek? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version