Keskin Nişancı Oyunu Sniper Elite 5 Duyuruldu

Karl Fairburne ile yeni bir maceraya...

Keskin Nişancı Oyunu Sniper Elite 5 Duyuruldu

Uzun zamandır beklenen keskin nişancı oyunu Sniper Elite 5 duyuruldu. Rebellion Developments tarafından yapılan duyuruya göre, ilk günden Xbox Game Pass servisine de eklenecek olan oyunun PC (Epic Games Store, Microsoft Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için önümüzdeki sene çıkması bekleniyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Juarez: Gunslinger Ücretsiz Dağıtılıyor!


Oyunlarda keskin nişancı tüfeği kullanmayı seven oyuncular için Sniper Ghost Warrior ile iyi bir alternatif olan Sniper Elite, ilk olarak 2005 yılında satışa sunulmuştu. Her oyunun İkinci Dünya Savaşı döneminde geçtiği ve taktiksel gizlilik türündeki seride Karl Fairburne isimli Özel Harekat Subayı rolündeyiz.

Keskin Nişancı Oyunu Sniper Elite 5 Detayları

Sniper Elite 5 ise Karl Fairburne için İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen zorlu yeni bir deneyim olacak. Yine Rebellion Developments tarafından geliştirilmekte olan oyun, bu defa bizleri 1944 Fransa’sına götürecek. Breton sahilindeki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmaya yönelik olarak başlatılan US Rangers operasyonunun bir parçası olarak, elit keskin nişancı Karl Fairburne Fransız Direnişi ile irtibata geçiyor. Bu irtibat, müttefiklerin Europe: Operation Kraken’ı istila etmesinden önce savaşın sona ermesinin önündeki engel olan gizli bir Nazi projesinin varlığını ortaya çıkartıyor. Bize düşen ise bu engeli ortadan kaldırmak olacak.

Tercihen tek başınıza veya geliştirilmiş kooperatif mekanikleri sayesinde arkadaşınız ile oynayabileceksiniz. Cephane ve eşya paylaşımına ek olarak birbirinize emirler verip sağlığınızı iyileştirebileceksiniz. Geniş çaplı silah özelleştirmesinin de olacağı oyunda, iş tezgahlarını kullanarak görselliğe ek olarak dürbün, kabza, namlu, şarjör ve daha birçok açıdan silahlarınızı geliştirebilmeniz mümkün olacak.

Rebellion Developments tarafından verilen detaylara göre gelişmiş fizik etkilerine ek olarak, en uygun seyir noktasına ulaşabilmek veya gözcülere yakalanmadan ilerlemek için teleferik hattı kullanabilmenin yanı sıra meyilli yerlerden aşağıya kayabilmek mümkün olacak.

Geliştirilmiş Kill Cam ve çok oyunculu modunun dışında, Invasion isimli yeni bir mod da oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu modun oynanışına göre oyuncular, başka bir oyuncunun oyununa misafir olarak katılabilecek. Bu her ne kadar diğer oyuncunun işini bir hayli zorlaştıracak gibi görünse de, alternatif olarak bir oyuncuyu destek kuvvet olarak yardıma çağırmak için de kullanılabilecek. Haliyle, zorlu bir durumu fazla uğraşmadan geride bırakabileceksiniz.

Şu an için çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri belli olmayan Sniper Elite 5 için yayınlanan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Exit mobile version