Kena: Bridge of Spirits İnceleme Puanları Yayınlandı

Ember Lab tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun beğenilmiş gibi görünüyor.

Kena Bridge of Spirits İnceleme Puanları Yayınlandı

Yılın beklenen oyunlarından olan Kena: Bridge of Spirits inceleme puanları ile karşımızda. PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlanan oyun, bakalım beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Kena: Bridge of Spirits Çıkış Fragmanı


2020 yılının ilk Sony tarafından gerçekleştirilen Future of Gaming yayını sırasında duyurulmuş olan aksiyon ve macera oyunu, Ember Lab tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmıştı.

Hikayeye göre sevimli karakter Kena rolünde olacağımız bu oyunda, kutsal dağ tapınağını bulmak için terk edilmiş bir köye yolculuk yapıyoruz. Yolculuk ise bizi, gezici ruhların hapis olduğu ve balta girmemiş bir ormanda gizlenen unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkartacağı zorlu bir mücadeleye sokuyor.

Kena: Bridge of Spirits İnceleme Puanları Yayınlandı

Esasen Ağustos ayında çıkacak olan Kena: Bridge of Spirits, ertelenerek bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. Peki bakalım görselliği ve hikayesi ile epey ilgi çekmiş olan oyunun bu durumu puanlara nasıl yansımış? Metacritic sitesindeki puan ortalamasına bakacak olursak, şu an için 84 / 100 olduğunu görebiliyoruz. Ambargonun kalkması ile şimdilik ağırlıklı olarak PlayStation 5 versiyonu ile ilgili puanlamalar ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar yayınlanan tüm Kena: Bridge of Spirits inceleme puanları ile ilgili detaylara ise aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version