James Bond: No Time To Die Vizyon Tarihi Ertelendi!

James Bond: No Time To Die ne zaman vizyona çıkacak?

Uzun bir süredir beklenen ve defalarca kez ertelenen James Bond: No Time To Die tekrardan ertelendi. Bu kötü haberi verdiğimiz şu günlerde, yeni filmi izlemek için birkaç ay daha beklemeniz gerekecek. Peki ama James Bond: No Time To Die vizyon tarihi ne zamana ertelendi?


Türk Yönetmenden X-Men Filmi


James Bond: No Time To Die Tekrar Ertelendi!

Adeta yılan hikayesine dönen James Bond: No Time To Die, birkaç ertelemenin ardından 21 Nisan 2021 tarihinde yayınlanacaktı ki, bu tarihe birkaç ay kala vizyon tarihi tekrar revize edildi.

Daniel Craig’in son filmi olacak olan No Time To Die, adeta bir aksiyon şöleni sunacak gibi gözüküyor.

Serinin son dört filminde 007 karakterine can veren Daniel Craig’in sevilen karaktere son kez hayat vereceği Bond 25, aktif hizmetten ayrılan James Bond’un CIA’den eski bir dostunun yardım çağrısıyla tekrardan göreve dönmesini konu ediniyor. Bu filmde, yüksek teknoloji ile donanmış gizemli bir kötü adamla karşı karşıya kalacak olan Bond, tehlikeli bir oyunun içerisinde kalacak.

James Bond: No Time To Die Hangi Tarihte Vizyona Girecek?

Pandeminin sürdüğü şu sıralarda sinema salonlarına gitmek çok akıllıca değil. Tabii ki yapımcılar da bunun farkında ve ortalık hala yangın yeri iken filmi vizyona sürmek istemedikleri açık.

Bu kapsamda 21 Nisan 2021 olarak açıklanan son vizyon tarihi, 8 Ekim 2021 olarak revize edildi. Yani yeni filmi izlemek istiyorsanız, bu yılın sonuna kadar beklemeniz gerekecek diyebiliriz.


Peki siz Daniel Craig’in son 007 filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version